EL RADAR

Carmen Ruiz i Tito Valverde, a la nova sèrie ‘Matadero’ d’Antena3

És un 'thriller' amb elements de comèdia negra produït per la catalana Diagonal TV

La productora catalana Diagonal TV té en marxa ja Matadero, una nova sèrie per al grup Atresmedia que previsiblement s’estrenarà a Antena 3. Es tracta d’un thriller que no evita la comèdia negra i que comptarà amb els actors Carmen Ruiz i Tito Valverde en papers destacats. El rodatge començarà a finals d’agost i s’allargarà fins a finals d’any. La idea és filmar en escenaris naturals, tal com s’ha fet en les anteriors ficcions de la cadena.

Matadero explica la història d’una família normal que viu en un poble i que experimenta un gir brutal que els fa canviar fins al punt de convertir-los en un perillós clan delinqüent. Un assassinat al municipi on viuen posarà en marxa els canvis. La sèrie s’emmarca en la línia de Mar de plástico i La casa de papel, que en un registre similar han aportat bones dades d’audiència al primer canal d’Atresmedia.

Valverde és un conegut pels espectadors d’Antena 3, ja que va formar part de l’elenc de Velvet i Sin identidad. A Ruiz, per la seva banda, se l’ha pogut veure en la comèdia Gym Tony de Cuatro, i també en ficcions com Con el culo al aire o BuenAgente.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT