Ara Estiu 25/08/2016

Nicole Kidman es retroba amb la seva filla després d’anys separades

El motiu de la trobada va ser que Kidman conegués el marit de la seva filla, Max Parker, amb el qual la noia de 23 anys es va casar en secret l’any passat

Ara
2 min
Nicole Kidman es retroba amb la  seva filla després d’anys separades

BarcelonaEls ponts entre Nicole Kidman i Bella Cruise no estan del tot trencats. Després d’anys separades, mare i filla s’han retrobat a Londres, segons explica la publicació Woman’s Day. El motiu de la trobada, informa la capçalera, va ser que Kidman conegués el marit de la seva filla, Max Parker, amb el qual la noia de 23 anys es va casar en secret l’any passat. Segons fonts pròximes a l’actriu citades per la publicació, Kidman ha estat intentant retrobar-se amb la seva filla des de principis d’any.

El seu distanciament va començar quan Tom Cruise i Nicole Kidman es van divorciar el 2001. Aleshores Bella i el seu germà Connor se’n van anar a viure amb el pare. La poca relació entre la mare i la filla es va fer evident durant el casament de la noia, al qual Kidman no va assistir com a convidada. Tampoc hi va anar el seu pare ni el seu germà. De fet, els rumors apuntaven aleshores que Kidman va ajudar la núvia amb els preparatius i que Cruise es va encarregar de pagar el casament, però que ni el pare ni la mare van voler-hi assistir per no aixecar polseguera mediàtica.

En tot cas, sembla que els últims mesos tant la mare com la filla estan fent esforços per acostar-se. Segons Woman’s Day, el retrobament a Londres va ser “un moment molt emocionant per a tothom, especialment per a la Nicole”. La publicació també explica que Kidman “no va tardar a posar-se a plorar, i Bella la va seguir”.

Bella Thorne confessa que és bisexual

La vida sentimental de Bella Thorne ha sigut, les últimes setmanes, una muntanya russa. Fa uns dies Thorne va anunciar que deixava el seu nòvio Gregg Sulkin perquè els seus horaris “impedien” que es veiessin “amb normalitat”. Després de la ruptura va publicar una imatge a Snapchat on se la podia veure fent-se un petó amb una noia. Un usuari de Twitter li va preguntar, a través de la xarxa social, si era bisexual i ella va respondre que sí. Ara també s’ha fet públic que aquella noia és la germana del seu exnòvio.

Facebook reobre el compte de Willy Toledo

Fa just una setmana Willy Toledo titllava l’esportista Orlando Ortega de “cuc” a través de Facebook. L’actor va penjar un missatge després que Ortega aconseguís la medalla de plata als Jocs Olímpics. “Espanya ja s’encarregarà de fer-lo miserable quan deixi de guanyar medalles”, va escriure l’actor. Després del missatge Facebook va decidir suspendre el compte de l’actor durant un mes. Ara bé, ahir Facebook va restaurar el compte i va dir que l’havia suspès “per error”. “El nostre equip gestiona milions de denúncies cada setmana i a vegades ens equivoquem”, va indicar un portaveu de la xarxa social.

stats