"Ho visc tot amb passió, la passió fa que la flama de la vida no s'apagui"

Belén De Michele, periodista

2 min
Lourdes y Belén de Michele es van conèixer parlant d'òpera.

La periodista Belén De Michele va conèixer la Lourdes en un xat, ara fa dos anys. “Jo tenia al perfil una fotografia al Liceu i ella no tenia cap imatge, però el missatge que em va escriure em va cridar l’atenció. No em va dir hola ni res, em va preguntar: «L’òpera t’agrada més en francès, en alemany o en italià?». Em va agradar perquè la gent normalment va molt a sac. Li vaig contestar que en francès, i a partir d’aquí vam començar a parlar sense parar”, explica De Michele. Totes dues havien de matinar però se’n van anar a dormir a les tantes. Tenien moltes coses en comú, algunes de ben curioses: totes dues són d'una ciutat que es diu Còrdova, una de l'espanyola i l’altra de l’argentina (Córdoba).

Que la Lourdes no tingués fotografia de perfil no li va importar. “Soc més aviat sapiosexual, el físic és un aspecte secundari, m’interessa molt més una conversa”, explica la periodista. Poc després, la Lourdes li va enviar una fotografia i van decidir trobar-se en persona. “Va passar un mes fins que vam quedar i reconec que va ser culpa meva. Ens portem 24 anys. Jo ja havia estat en una relació amb molta diferència d’edat i no va ser una bona experiència: l’altra persona hi donava molta importància, pensava molt en el què diran, i era frustrant”. En aquest cas, diu, van pagar justos per pecadors, però un dia finalment van tenir la cita pendent, que va sorgir de forma gairebé improvisada. 

Els moments abans de la trobada, De Michele estava nerviosa. “Ja sabia que m’agradaria. Era un dilluns i vam anar a prendre una copa de vi. Vam tancar tots els bars de Madrid i vam acabar al llit: des del principi la connexió va ser molt forta”, explica De Michele, que diu que es va trobar amb una dona estilosa, amb molta personalitat i un coneixement cultural, musical i literari molt gran. És per això que un dia ideal per a la parella és un dia de descans que puguin gaudir de Madrid, de la música i de la gastronomia. “Jo diria que una nit perfecta és una nit de música clàssica en directe i després anar a sopar”, diu la periodista. 

Les pors que tenia sobre la diferència d’edat es van esfumar de seguida. “Ho vivim amb molta naturalitat. Sí que de vegades ens trobem reaccions curioses”, diu. Els ha passat, per exemple, d’anar a la floristeria i discutir per veure qui paga i que la florista els digui «Ai, que mones, la típica discussió entre mare i filla». “Ens ho prenem amb humor”, assegura. 

Per a elles, el secret d’una relació feliç és la comunicació i la passió. “Jo visc l’amor amb molta passió i això ho aplico a tot: a l’escriptura, a la feina, a la parella. La passió fa que la flama de la vida no s’apagui”, conclou De Michele. 

stats