“L’amor és voler compartir el més valuós que tens, el temps”

Eloi Cordomí, meteoròleg

2 min
Eloi Cordomí amb la seva parella, el Xavi, a la natura.

L’Eloi Cordomí va conèixer el Xavi al gimnàs. La seva història va començar amb una confusió divertida: “El vaig confondre amb una altra persona que em tirava la canya”, explica. Per això, un dia que el va trobar pel passadís li va dir: “Ei, tu m’has enviat un missatge per Facebook”, i el Xavi li va contestar, una mica esquerp: “No, jo no”. 

Però al cap d’uns dies va ser el Xavi qui se li va acostar i van començar a parlar entre classe i classe de body pump. Després, a través de dues amigues que tenien en comú, van acabar de fer el match. “Ens van dir que tots dos estàvem interessats l’un amb l’altre i aleshores vam tenir la nostra primera cita”, explica el meteoròleg. La seva primera trobada va ser per anar a fer un partit de pàdel i una cervesa. “Crec que tinc traça per llegir les persones, i de seguida vaig saber que era una bona persona”, diu.

En poc més d’un mes començaven la seva història d’amor. Per a Cordomí, la gràcia d’una relació és trobar un equilibri entre l’atracció física, una convivència fàcil i tenir projectes en comú. En aquest sentit, diu que li agrada tenir una visió “a llarg termini”. “La vida pot donar moltes voltes però jo en tot moment penso que ell és la persona amb qui vull compartir-la”, assegura. Pel que fa als seus projectes vitals, inclouen viatges, gossos, un casament senzill a Cadaqués i, des de fa dos anys, l’adopció d’un fill. “El nostre cuquet és viure un dia al mig de la muntanya. No sabem quan, però sabem que algun dia ho farem”, assegura. 

El que més li agrada del Xavi, diu, és que és una persona transparent, oberta i molt carinyosa. “Jo soc una mica més fred i distant, potser de vegades passota. Li dono molt valor al fet que ell sigui carinyós i detallista perquè a mi aquesta part em costa més”, assenyala. Un dia perfecte per a ells és un d’aquells dies que no tens moltes expectatives però vas “acumulant petits moments”. “Parlo d’aquestes coses senzilles que et fan pensar que val la pena viure. Quan n’acumules moltes en un dia sents que el dia ha sigut perfecte”, diu Cordomí. Un dels llocs on més dies els agrada passar és a la casa que tenen llogada al Ripollès, al mig del bosc. Hi van els caps de setmana, de vegades els tres sols i de vegades amb la família i els amics.

Per al meteoròleg, l’amor és “estar tan a gust amb una persona i confiar-hi tant que tinguis ganes de compartir-hi allò més valuós que tens”. “Per a mi el més valuós que tinc és el meu temps, i això és el millor que puc oferir al Xavi, al meu fill, a la família i als amics”, conclou.

stats