gastronomia

Compte enrere per a la Xatonada Popular

Enguany l’esdeveniment tindrà lloc a l’Escola Àngel Guimerà del Vendrell

Aplis imprescindibles per als amants de la cuina

La tecnologia ofereix cada cop més serveis i productes per als usuaris gurmets

Tofu, l'ingredient que vol deixar de ser avorrit

Un llibre reivindica aquest producte vegetal amb receptes originals i variades

Gastronomia xavacana

Sembla que pocs catalans estiguin disposats a pagar pel servei de sala

L'Hotel Palace celebra l'hivern amb un menú dedicat a la gastronomia suïssa

Raclet, sopa de ceba o fondue són algunes de les delícies que se serviran a la terrassa de l'hotel

La Marina de L’Hospitalet, un oasi per gaudir d’un gran àpat

Lliçons nadalenques

Un menú de Nadal per emportar (i amb estrelles Michelin)

Paco Pérez, Xavier Pellicer, Jordi Vilà i Quim Casellas són els autors del menú de Vila Viniteca

Cerveses de Nadal, una proposta que es consolida

Les marques fan edicions especials per acompanyar aquesta època de festa i àpats copiosos

Els torrons tradicionals i el 'panettone', reis del Nadal

El Gremi de Pastissers preveu un augment de les vendes del 3% respecte l'any passat

La Batalla de l’Ebre a taula

La Terra Alta aposta per una combinació d'història i gastronomia per atraure nous visitants

La Barcelona Shopping Night es converteix en La Nit del Passeig de Gràcia

El renovat esdeveniment preveu atreure fins a 80.000 persones amb una oferta també gastronòmica

Casa de Tapas Cañota presenta la seva tapa solidària

Es tracta d'una samfaina a la biscaïna amb bacallà ideada per l'estrellat xef Diego Guerrero

Sopars secrets: 5 locals per anar-hi sense ser vist

Us proposem alguns establiments de Barcelona que garanteixen anonimat i intimitat

El cuiner Jordi Cruz aconsegueix dues estrelles Michelin pel restaurant Angle

El Cenador de Amós, a Cantàbria, és l'únic establiment que enguany aconsegueix tres estrelles  

La cabra salvatge entra a la cuina del Priorat

Aquesta carn de proximitat, del parc natural dels Ports, és molt apreciada per la seva versatilitat

El romesco, protagonista gastronòmic a Cambrils

Més d’una vintena de restaurants oferiran menús enromescats en l’última campanya del calendari

La innovació culinària se cita al Fòrum Gastronòmic Barcelona

Més de 300 empreses gastronòmiques ompliran el Palau 8 del recinte Montjuïc de Fira de Barcelona del 18 al 20 de novembre

El restaurant Disfrutar, premiat per la Reial Acadèmia espanyola de Gastronomia

'La Bullipèdia' i el valencià Ricard Camarena reben altres dels premis de la jornada

Saps diferenciar un panellet tradicional d'un d'industrial?

Consells per poder distingir els panellets fets a mà, seguint la recepta tradicional

El restaurant Solc enceta un cicle de sopars a quatre mans amb invitats d'arreu del món

El xef de l'ambaixada nord-americana a Madrid durant l'últim govern Obama és un dels invitats

Uns 50 cuiners amb més de 30 estrelles Michelin participaran en el Fòrum Gastronòmic

El saló se celebrarà del 18 al 20 de novembre a Barcelona

Els croissants, amb banyes o sense?

Cada vegada aquest dolç s’elabora més en forma recta, una possible imitació de la pastisseria francesa

Com prefereixes la pasta?

Cruixent, ‘al dente’, cuita o sobrecuita són algunes de les coccions més populars

Keanu Reeves visita (i es menja!) Catalunya

Després de passar per l'Ametlla de Mar, va sopar ahir al restaurant barceloní Mr. Porter

L'hotel de Robert de Niro ja està en marxa a Barcelona

L'antic Torre Catalunya, actualment Nobu Hotel, té la gastronomia japonesa com a gran reclam

Tornada a la cuina de mercat

El Bocafí d'en Noguera, una de les novetats d'aquest any, es presenta amb el lema de "Cuina de mercat" i amb una clara voluntat de sorprendre

< Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | Següent >

EDICIÓ PAPER 26/01/2020

Consultar aquesta edició en PDF