gastronomia

Fem un còctel?

Us portem les millors combinacions amb alcohol i sense per preparar a casa pas a pas i refrescar-vos sense complicacions

La barra de Barcelona

El pícnic ideal: Tot el que necessites

Fàcil, barat i sense aglomeracions, el menjar a l’aire lliure té molts avantatges

Meló, mores i síndria, al plat

Amanides, postres, melmelades o sopes fredes són algunes de les propostes dels cuiners per assaborir aquestes fruites d’estiu

El mar no enganya

Barbacoes: manual d’instruccions

Més enllà de la carn, el peix, les verdures i fins i tot les fruites a la brasa són opcions per als àpats d’estiu en família

Quin peix toca menjar ara?

Els peixos també tenen una temporada marcada, malgrat que molta gent no ho sap. Us expliquem quins són propis de l’estiu i com preparar-los

Viure el present pensant en el futur

Inventa el teu gaspatxo

Atreveix-te a fer creacions d’allò més sonades a base de fruita de temporada!

Quatre aperitius d’estiu per triomfar

Quatre ‘influencers’ gastronòmics ens proposen aperitius fàcils i frescos pels dies de calor

El clan de la ‘Boque’

Mil receptes valuoses

El cuiner Karlos Arguiñano publica el llibre ‘1.000 receptes d’or’ a Columna

Paco Pérez proposa cuina asiàtica amb producte de proximitat

El cuiner obre, només per a sopars, el restaurant Shiro als jardins del Castell de Peralada

L’esmorzar de forquilla d’el Celler de Can Roca a l’Hotel Casa Cacao

L’establiment hoteler va obrir portes per primera vegada el 15 de febrer passat, i ara estrena l’àpat a mig matí a la terrassa, a dalt de tot, amb vistes a la ciutat de Girona

Has pensat mai què menges?

Al Museu de Ciències Naturals de Granollers, la cuinera Ada Parellada juntament amb l’antropòloga Agnès Villamor han inaugurat una exposició amb el nom ‘Què mengem avui?’

Begudes fredes per refrescar l’ànima

La sommelier Meritxell Falgueras, que acaba de publicar el llibre ‘Divinament’ (Larousse), explica com refrescar-se bevent a l’estiu

Préssecs i albercocs des del primer plat

Els cuiners reivindiquen menjar fruita com si fos un ingredient més dels plats en les receptes d’estiu

El menjar entra pels ulls?

El gastrònom i escriptor romà Apici assegurava en el segle I que els plats s’assaboreixen primer amb els ulls. La ciència hi dona arguments a favor, i l’editorial Lunwerg publica el llibre ‘Eat! Cocina de producto que se come por los ojos’, amb dissenys preciosistes que exalcen la recepta escrita

7 Maneres de menjar verdures

Els mesos de calor són un bon moment per mirar d’utilitzar totes les tècniques culinàries possibles per preparar-les

L’arboreda del Vallès

Canelons d’estiu, el desafiament gurmet

Amb la calor, el repte gastronòmic és cuinar aquest plat tradicional amb embolcalls, farcits i salses més lleugers

Art i gastronomia

Ens vam asseure davant del 'Sant Sopar' de Jaume Huguet. Ens van posar micros i vam començar

Tamara Falcó seguirà explotant la via culinària

La filla d'Isabel Preysler tindrà un programa propi de cuina a TVE després de guanyar Mastercef

La pasta també és per a l’estiu

El bon maridatge amb ingredients de temporada i la possibilitat de menjar-la freda la fan ideal per als mesos de calor

Què hem après gastronòmicament del confinament?

Resumim les 10 lliçons culinàries que hem extret dels mesos tancats a casa

Plats més econòmics i tradicionals per als restaurants postconfinament

Els cuiners proposen noves fórmules per omplir les taules amb preus més barats

La Taverna del Mar reobre pel centenari dels Banys de S'Agaró

El mític restaurant de la Costa Brava rescata un plat alabat per Josep Pla

Formatges per a tots els gustos

La cuina "catariana" s'estrena a domicili

El Chigre 1769 porta a casa dels comensals la seva enginyosa mescla de cuina catalana i asturiana

< Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | Següent >

EDICIÓ PAPER 10/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF