gastronomia

Uns 50 cuiners amb més de 30 estrelles Michelin participaran en el Fòrum Gastronòmic

El saló se celebrarà del 18 al 20 de novembre a Barcelona

Els croissants, amb banyes o sense?

Cada vegada aquest dolç s’elabora més en forma recta, una possible imitació de la pastisseria francesa

Com prefereixes la pasta?

Cruixent, ‘al dente’, cuita o sobrecuita són algunes de les coccions més populars

Keanu Reeves visita (i es menja!) Catalunya

Després de passar per l'Ametlla de Mar, va sopar ahir al restaurant barceloní Mr. Porter

L'hotel de Robert de Niro ja està en marxa a Barcelona

L'antic Torre Catalunya, actualment Nobu Hotel, té la gastronomia japonesa com a gran reclam

Tornada a la cuina de mercat

El Bocafí d'en Noguera, una de les novetats d'aquest any, es presenta amb el lema de "Cuina de mercat" i amb una clara voluntat de sorprendre

Copes a la clandestinitat

Accessos amb contrasenya i miralls falsos custodien locals de còctels ben amagats

Cuina xinesa, més enllà de l'arròs tres delícies

La gastronomia del país asiàtic amplia l'oferta a casa nostra amb elaboracions per a gurmets

Verdures, aliades de setembre

Diversos cuiners ens ajuden a fer realitat el propòsit d’incorporar més verd als àpats

Quin vi faig servir per cuinar?

En salses, guisats i postres, pot ser un ingredient tan important com els altres

Conserves: com menjar fruites d'estiu tot l'any

L'agost és un mes que vessa de fruita madura ideal per guardar-la per als pròxims mesos

El xef Gordon Ramsay, durament criticat per caçar una cabra 'en directe' en el seu últim programa

El cuiner britànic apareix al seu espai de National Geographic disparant a l'animal

Gurmetització a la vora del mar!

Us presentem els xiringuitos amb les millors propostes gastronòmiques per a l'estiu

Gastronomia i esnobisme

Vagin a qualsevol polleria i demanin un colomí, una pintada, una pularda, un pollastre de raça...

El rei tàrtar

Emperador de l’estiu, aquest plat arriba en nombrosos formats i sorprenents receptes

Tàrtar, el rei de l'estiu

Aquest plat és un dels protagonistes de l'estiu i arriba en nombrosos formats i sorprenents receptes

Boa-Bao: una cuina amb onze idiomes

El nou panasiàtic de Barcelona té cuiners de gairebé tots els països que inclou la seva carta

Tornen a Barcelona els vespres gastronòmics de la cervesa Inedit

24 terrasses de la ciutat ofereixen dues tapes amb la cervesa de Ferran Adrià per nou euros

El festival IN San Miguel mescla poesia, il·lustració i tatuatges

Tindrà lloc aquest cap de setmana al recinte de Palo Alto i l'entrada serà gratuïta

1,8 milions de coques per celebrar la revetlla de Sant Joan

El Gremi de Pastissers preveu un augment de les vendes del 3% respecte a l'any passat

Cèntric 35: Michael Jordan entra fins a la cuina

L’Acadèmia Catalana de Gastronomia premia els talents del país

L’Acadèmia lliura els Premis Nacionals de Gastronomia en un sopar de gala en què també es van commemorar els 30 anys de vida de la institució.

Tast a la Rambla: torna l’aparador de la millor cuina de Barcelona

La cita, que enguany durarà cinc dies, amplia l’oferta gastronòmica amb nous restaurants

El xef David Andrés es posa al capdavant dels fogons del Via Veneto

El jove cuiner tanca una etapa a l'Àbac per dirigir la cuina de l'històric restaurant barceloní

El Tast a la Rambla oferirà degustacions de 40 locals a 4 euros

Aquest any la proposta, que s’estendrà fins a cinc dies, es divideix en cinc àrees temàtiques: cuina d’autor; pastisseria; tapes i platillos; cuina tradicional, i el nou espai dedicat a la cuina mediterrània

La cuina gitana treu pit

Aquest poble reivindica i promociona la seva rica tradició gastronòmica

Martín Berasategui: “Tenir 10 estrelles Michelin m’ha canviat la vida”

El xef basc amb restaurant a Barcelona repassa la seva carrera i les seves fites més importants

< Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | Següent >