gastronomia

Casa de Tapas Cañota presenta la seva tapa solidària
Barcelona | 02/12/2019
Es tracta d'una samfaina a la biscaïna amb bacallà ideada per l'estrellat xef Diego Guerrero

Sopars secrets: 5 locals per anar-hi sense ser vist
Barcelona | 29/11/2019
Us proposem alguns establiments de Barcelona que garanteixen anonimat i intimitat

El cuiner Jordi Cruz aconsegueix dues estrelles Michelin pel restaurant Angle
BARCELONA | 20/11/2019
El Cenador de Amós, a Cantàbria, és l'únic establiment que enguany aconsegueix tres estrelles

La cabra salvatge entra a la cuina del Priorat
FALSET | 19/11/2019
Aquesta carn de proximitat, del parc natural dels Ports, és molt apreciada per la seva versatilitat

El romesco, protagonista gastronòmic a Cambrils
Cambrils | 13/11/2019
Més d’una vintena de restaurants oferiran menús enromescats en l’última campanya del calendari

La innovació culinària se cita al Fòrum Gastronòmic Barcelona
| 12/11/2019
Més de 300 empreses gastronòmiques ompliran el Palau 8 del recinte Montjuïc de Fira de Barcelona del 18 al 20 de novembre

El restaurant Disfrutar, premiat per la Reial Acadèmia espanyola de Gastronomia
Barcelona | 04/11/2019
'La Bullipèdia' i el valencià Ricard Camarena reben altres dels premis de la jornada

Saps diferenciar un panellet tradicional d'un d'industrial?
Barcelona | 31/10/2019
Consells per poder distingir els panellets fets a mà, seguint la recepta tradicional

El restaurant Solc enceta un cicle de sopars a quatre mans amb invitats d'arreu del món
Barcelona | 24/10/2019
El xef de l'ambaixada nord-americana a Madrid durant l'últim govern Obama és un dels invitats

Uns 50 cuiners amb més de 30 estrelles Michelin participaran en el Fòrum Gastronòmic
Barcelona | 21/10/2019
El saló se celebrarà del 18 al 20 de novembre a Barcelona

Els croissants, amb banyes o sense?
Barcelona | 21/10/2019
Cada vegada aquest dolç s’elabora més en forma recta, una possible imitació de la pastisseria francesa

Cambrils serà aquest cap de setmana l’‘entrada’ al país del vi
Cambrils | 09/10/2019

Com prefereixes la pasta?
Barcelona | 07/10/2019
Cruixent, ‘al dente’, cuita o sobrecuita són algunes de les coccions més populars

Keanu Reeves visita (i es menja!) Catalunya
Barcelona | 03/10/2019
Després de passar per l'Ametlla de Mar, va sopar ahir al restaurant barceloní Mr. Porter

L'hotel de Robert de Niro ja està en marxa a Barcelona
Barcelona | 02/10/2019
L'antic Torre Catalunya, actualment Nobu Hotel, té la gastronomia japonesa com a gran reclam

Tornada a la cuina de mercat
27/09/2019
El Bocafí d'en Noguera, una de les novetats d'aquest any, es presenta amb el lema de "Cuina de mercat" i amb una clara voluntat de sorprendre

Copes a la clandestinitat
BARCELONA | 16/09/2019
Accessos amb contrasenya i miralls falsos custodien locals de còctels ben amagats

Cuina xinesa, més enllà de l'arròs tres delícies
Barcelona | 09/09/2019
La gastronomia del país asiàtic amplia l'oferta a casa nostra amb elaboracions per a gurmets

Verdures, aliades de setembre
BARCELONA | 05/09/2019
Diversos cuiners ens ajuden a fer realitat el propòsit d’incorporar més verd als àpats

Quin vi faig servir per cuinar?
BARCELONA | 03/09/2019
En salses, guisats i postres, pot ser un ingredient tan important com els altres

Conserves: com menjar fruites d'estiu tot l'any
BARCELONA | 29/08/2019
L'agost és un mes que vessa de fruita madura ideal per guardar-la per als pròxims mesos

El xef Gordon Ramsay, durament criticat per caçar una cabra 'en directe' en el seu últim programa
Barcelona | 01/08/2019
El cuiner britànic apareix al seu espai de National Geographic disparant a l'animal

Gurmetització a la vora del mar!
BARCELONA | 12/07/2019
Us presentem els xiringuitos amb les millors propostes gastronòmiques per a l'estiu

El Mercat de Territori Santa Teca Escornalbou celebra la cinquena edició
Riudecanyes | 12/07/2019

Gastronomia i esnobisme
| 11/07/2019
Vagin a qualsevol polleria i demanin un colomí, una pintada, una pularda, un pollastre de raça...

El rei tàrtar
Barcelona | 11/07/2019
Emperador de l’estiu, aquest plat arriba en nombrosos formats i sorprenents receptes

Tàrtar, el rei de l'estiu
BARCELONA | 09/07/2019
Aquest plat és un dels protagonistes de l'estiu i arriba en nombrosos formats i sorprenents receptes

Boa-Bao: una cuina amb onze idiomes
Barcelona | 08/07/2019
El nou panasiàtic de Barcelona té cuiners de gairebé tots els països que inclou la seva carta
EDICIÓ PAPER 06/12/2019
