gastronomia

Garrofes, d'aliment en època de penúries a redescobriment gurmet

Aquest fruit viu una demanda creixent i una renovada mirada gastronòmica  

Cocina catalana para comer con las manos: el nuevo concurso de los miércoles de TV3

Marc Ribas presenta 'Pop up xef', que explora la gastronomía de los pueblos de Catalunya

La cuina de caça: receptes històriques amb vigència

Cuiners i amants de la gastronomia reivindiquen aquestes carns de temporada i de proximitat

Girona per emportar-se

El millor panettone de l'Estat el fan a la pastisseria Xocosave de Riudoms

Ha guanyat la cinquena edició d'un concurs especialitzat del Gremi de Pastisseria

TikTok, l'èxit de les receptes en 60 segons

Els amants més joves de la gastronomia aposten per aquesta xarxa amb un llenguatge més desenfadat

La magrana: la passió vermella de la tardor

Amb moscatell fa una combinació ben clàssica. I amb albergínies, amb carbassa rostida, en coca amb pernil ibèric i fins i tot en vinagretes, ben moderna

Les picades, el truc que no es revela?

Aporten la diferència perquè afegeixen aroma i sabor al plat i de retruc lliguen la salsa

Els caquis es poden cuinar?

Aquesta discreta fruita de fama astringent té grans possibilitats en plats salats  

La cuina de tardor a casa

La pandèmia obliga a ajornar totes les activitats del festival Cordeví

Es buscaran dates alternatives quan la situació sanitària millori

Rovellons més enllà de l'all i julivert

Són perfectes amb ou i grans acompanyants de carns, peixos i pastes  

L’escala Scoville: un tema molt picant

Un sistema per mesurar la picantor de pebrots, bitxos i xilis segons la 'capsaïcina' que contenen

Benvinguts a casa, xefs!

Panellets de pinyons i en safates petites: s'acosta una castanyada en petit comitè

El Gremi de Pastisseria calcula que les vendes de panellets pujaran un 2,5% respecte a l'any passat

Una ruta por seis pastelerías imprescindibles de Barcelona

Proponemos un viaje por establecimientos emblemáticos como Mauri e innovadores como la Pastisseria Barcelona

GastroPirineus resisteix però canvia el format presencial a Puigcerdà per un de virtual

Una vintena de cuiners i alguns productors d'aliments participen a l'esdeveniment

Herbes aromàtiques i espècies: què ens aporten i com combinar-les

Riques en nutrients i vitamines, sovint són les grans oblidades a la nostra cuina  

L’hora de rebel·lar-se

Cuina al vapor, saludable i internacional

La pilota de l’escudella, les gambes o el pa de pessic són algunes preparacions que es poden fer al vapor 

Aconsegueix amb l'ARA una col·lecció d'estris de cuina de silicona

L'oferta inclou una cassola i dos lunch boxes per portar menjar de manera segura

Què prefereixes, pasta curta o llarga?

La salsa, l’acompanyament i l’edat són els criteris que poden fer optar per una o l'altra

Un geni sense receptes

Formatge artesà a tocar de casa i per a tots els gustos

Els formatgers catalans reivindiquen que les seves elaboracions mereixen un lloc a taula

Les angules tornen al plat

Comença la temporada d'aquest ingredient minúscul, considerat un tresor de la gastronomia

El millor croissant de l'Estat és el de la pastisseria Brunells de Barcelona

El pastisser Andreu Sayó s’ha proclamat vencedor del 13è Concurs Millor Croissant Artesà de Mantega

Apreneu-ho tot de la cuina amb bolets, amb l'ARA

Durant una setmana podeu aconseguir amb el diari tres llibres amb receptes, trucs i consells

Les males herbes, un patrimoni culinari desconegut

Les plantes silvestres són claus per diversificar cultius amb productes locals i millorar la dieta

Pomes, les aliades dels plats salats i dolços

És una fruita de temporada que combina en receptes de tot tipus i amb ingredients de tots els gustos

El Celler de Can Roca reobre aquest dimarts després del tancament per positius de coronavirus

El restaurant torna després d'haver aplicat un "protocol rigorós" i amb les cancel·lacions reubicades

< Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | Següent >