gastronomia

Casa de Tapas Cañota presenta la seva tapa solidària

Es tracta d'una samfaina a la biscaïna amb bacallà ideada per l'estrellat xef Diego Guerrero

Sopars secrets: 5 locals per anar-hi sense ser vist

Us proposem alguns establiments de Barcelona que garanteixen anonimat i intimitat

El cuiner Jordi Cruz aconsegueix dues estrelles Michelin pel restaurant Angle

El Cenador de Amós, a Cantàbria, és l'únic establiment que enguany aconsegueix tres estrelles  

La cabra salvatge entra a la cuina del Priorat

Aquesta carn de proximitat, del parc natural dels Ports, és molt apreciada per la seva versatilitat

El romesco, protagonista gastronòmic a Cambrils

Més d’una vintena de restaurants oferiran menús enromescats en l’última campanya del calendari

La innovació culinària se cita al Fòrum Gastronòmic Barcelona

Més de 300 empreses gastronòmiques ompliran el Palau 8 del recinte Montjuïc de Fira de Barcelona del 18 al 20 de novembre

El restaurant Disfrutar, premiat per la Reial Acadèmia espanyola de Gastronomia

'La Bullipèdia' i el valencià Ricard Camarena reben altres dels premis de la jornada

Saps diferenciar un panellet tradicional d'un d'industrial?

Consells per poder distingir els panellets fets a mà, seguint la recepta tradicional

El restaurant Solc enceta un cicle de sopars a quatre mans amb invitats d'arreu del món

El xef de l'ambaixada nord-americana a Madrid durant l'últim govern Obama és un dels invitats

Uns 50 cuiners amb més de 30 estrelles Michelin participaran en el Fòrum Gastronòmic

El saló se celebrarà del 18 al 20 de novembre a Barcelona

Els croissants, amb banyes o sense?

Cada vegada aquest dolç s’elabora més en forma recta, una possible imitació de la pastisseria francesa

Com prefereixes la pasta?

Cruixent, ‘al dente’, cuita o sobrecuita són algunes de les coccions més populars

Keanu Reeves visita (i es menja!) Catalunya

Després de passar per l'Ametlla de Mar, va sopar ahir al restaurant barceloní Mr. Porter

L'hotel de Robert de Niro ja està en marxa a Barcelona

L'antic Torre Catalunya, actualment Nobu Hotel, té la gastronomia japonesa com a gran reclam

Tornada a la cuina de mercat

El Bocafí d'en Noguera, una de les novetats d'aquest any, es presenta amb el lema de "Cuina de mercat" i amb una clara voluntat de sorprendre

Copes a la clandestinitat

Accessos amb contrasenya i miralls falsos custodien locals de còctels ben amagats

Cuina xinesa, més enllà de l'arròs tres delícies

La gastronomia del país asiàtic amplia l'oferta a casa nostra amb elaboracions per a gurmets

Verdures, aliades de setembre

Diversos cuiners ens ajuden a fer realitat el propòsit d’incorporar més verd als àpats

Quin vi faig servir per cuinar?

En salses, guisats i postres, pot ser un ingredient tan important com els altres

Conserves: com menjar fruites d'estiu tot l'any

L'agost és un mes que vessa de fruita madura ideal per guardar-la per als pròxims mesos

El xef Gordon Ramsay, durament criticat per caçar una cabra 'en directe' en el seu últim programa

El cuiner britànic apareix al seu espai de National Geographic disparant a l'animal

Gurmetització a la vora del mar!

Us presentem els xiringuitos amb les millors propostes gastronòmiques per a l'estiu

Gastronomia i esnobisme

Vagin a qualsevol polleria i demanin un colomí, una pintada, una pularda, un pollastre de raça...

El rei tàrtar

Emperador de l’estiu, aquest plat arriba en nombrosos formats i sorprenents receptes

Tàrtar, el rei de l'estiu

Aquest plat és un dels protagonistes de l'estiu i arriba en nombrosos formats i sorprenents receptes

Boa-Bao: una cuina amb onze idiomes

El nou panasiàtic de Barcelona té cuiners de gairebé tots els països que inclou la seva carta

< Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | Següent >

EDICIÓ PAPER 06/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF