gastronomia

Terribles 'delicatessen'

Fem un repàs dels plats més estrambòtics de les taules d'arreu del món. Només per a paladars atrevits

Sants reivindica la seva gastronomia

22 establiments del barri oferiran un menú especial amb productes de temporada

Coure, l’expectativa d’una barra perfecta

La il·luminació és magnífica, l’ambient càlid. Surten els plats a ritme precís. El producte és pura primera matèria. Sense pretensions

Tivoli 1940, Regalar-se un dia agradable

Cuina saludable, producte de molta qualitat i una gran varietat de cremes fresques, amanides, entrepans i els millors platets de Barcelona

Joan Roca revalida el títol de millor xef del món

El cuiner ha rebut, per segon any consecutiu, el premi que atorga The Best Chef Awards

Hi ha (molta) vida més enllà del sushi

Phaidon publica un llibre de 400 pàgines per fer una immersió total en la cuina del país asiàtic

Els peixos que ara toca menjar

A la tardor es pesquen més calamars, molls, llagostins i orades. Us expliquem com els podeu cuinar

1477, Un oasi de tranquil·litat

El restaurant de l’Hotel Camiral proposa cuina d’avantguarda de diversos continents amb els Pirineus de teló de fons

Roma i Nova York obren ambaixada (gastronòmica) a Sant Antoni

Benzina ofereix cuina romana en un bar d'estètica novaiorquesa i amb 'hits' dels 70 i 80 de fons

Xemei, l’avantsala d’una nit memorable

Va molt més enllà de ser un restaurant de cuina veneciana. És un dels petits grans fenòmens gastronòmics de la ciutat

Paladar: com a casa, res

L'auge de la restauració catalana havia estat fruit, en bona part, del totxo i del turisme

Una temporada de bolets excepcional

La pluja persistent i el poc vent han afavorit una gran florida en bona part del país

Winter Garden, un lloc per perdre’s i desconnectar

Cuina ‘healthy’ entre plantes exòtiques, arbres fruiters, pèrgoles, racons, fonts, estanys, colors, llums i grans vistes sobre Barcelona

Escapades per combatre la síndrome postvacacional

10 propostes a prop de casa per fer més suportable la tornada a la rutina

Figues: explosió de sabor

Diversos cuiners ens donen idees delicioses per a plats que podem preparar amb aquest fruit de finals d’estiu

Netflix prepara el seu propi concurs de cuina

El xef basc Andoni Aduriz formarà part del jurat de ‘The final table’

Arriba la 3a edició del Festival Essències a Montblanc

Propostes musicals i gastronòmiques es maridaran a la capital de la Conca aquest cap de setmana

Gambes i sardines, les primeres dames dels fogons d’estiu

A l’estiu, sardines i gambes tenen una bona mossegada. Us proposem mil i una maneres de cuinar-les

5 receptes per disfrutar la temporada de tomàquets

El tomàquet, ingredient indestriable de la cuina catalana, és un dels productes estrella de l'estiu

The Alchemix, l’elixir de la vida eterna

Una cocteleria gastronòmica que ofereix un creuament entre el millor de la cuina catalana i les especialitats asiàtiques

A l’estiu, cuina freda

És l'opció ideal dels mesos de calor i enllaça amb la tendència mundial de menjar aliments crus

Sanbermut,un bar com els de sempre

L’establiment del carrer Mandri s’ha convertit en un punt de trobada, amb una carta curta però feta amb productes de qualitat

Amanida Waldorf

Peixos de roca i mol·luscos, aliats de l'alta cuina

Tres cuiners ens expliquen els secrets de les millors receptes amb gust de mar

Xavier Pellicer, creativitat i salut en estat pur

El restaurant representa casa seva, defensa la ‘healthy kitchen’ i té un clar interès per generar vincles entre les persones

< Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | Següent >

EDICIÓ PAPER 15/10/2018

Consultar aquesta edició en PDF