gastronomia

El Celler de Can Roca, el segon millor restaurant del món

El restaurant Osteria Francescana, a Mòdena, és el millor per a la revista 'Restaurant'

¿Tornarà a ser el número 1 El Celler de Can Roca?

Aquest dimarts al vespre se celebra a Bilbao la gala que designa els Millors Restaurants del Món

Costelles de porc marinades i acompanyades d'amanida verda

Cuiners reivindiquen la Boqueria com a mercat i no com a focus turístic

El xef Òscar Manresa presenta un llibre de receptes dedicat al mercat

Barracuda, entrar de cop a l’estiu

Un xiringuito reconvertit en restaurant de mar i una de les terrasses més demandades a uns quants quilòmetres a la rodona

El Serrallo, raptat

Trobar un risotto al Serrallo és tan desconsolador com trobar una escudella a Palerm

Vermuts Miró uneix tradició i modernitat en la nova imatge

L’empresa reusenca afronta una nova etapa reivindicant les seves arrels a la capital del Baix Camp en un moment en què el consum d’aquesta beguda experimenta un augment molt important

Vols provar el 'jackfruit', la fruita que té gust de porc?

El grup Teresa Carles obre un nou local on es poden tastar receptes exòtiques de menjar saludable

Els bistrots de París lluiten per sobreviure

Volen que la Unesco els reconegui com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat

Sabeu què és el 'chontaduro'?

És un nou restaurant llatí de Barcelona de cuina honesta i racions generoses

Arriba una cuina fresca i mestissa

Els gustos de la gastronomia caribenya i les seves tècniques volen seduir el paladar català

Al Netflix dels restaurants li agrada Barcelona

Restopolis, una plataforma per a amants de la gastronomia que funciona amb model de subscripció, té 17.000 socis a Catalunya

La Plassohla, cuina de sol a sol als baixos de l’Ohla

Cuina ‘non-stop’ amb platets i tapes gastronòmiques per compartir amb grans finestrals sobre la Via Laietana

L’alta cuina s’instal·la a la Rambla

40 restaurants, bars i pastisseries cuinaran plats durant 4 dies en la 5a edició del Tast a la Rambla

Casa Leopoldo,saltar 90 anys enrere

Grans plats clàssics de la cuina tradicional catalana revisats i actualitzats per gaudir amb calma (aquí no es fa fora a ningú)

Visca el Pepa (Pla)!

Desconeguts sota el mar

Déntol, salpa i sorell són algunes de les espècies mediterrànies més riques però poc consumides

Alba Granados,una selva urbana renovada

El xef Víctor Lema lidera la nova etapa gastronòmica d’un restaurant que ja suma tres generacions

Crep vietnamita

Cuina i televisió, un maridatge d’èxit

L’èxit d’audiència de programes com ‘Joc de cartes’ o ‘MasterChef’ posa de manifest el creixent interès dels espectadors pels formats televisius centrats en la gastronomia. ¿Es tracta d’una bombolla a punt d’esclatar o és un fenomen massiu amb llarga vida? En parlem

Bodega Balmes, mantenir l’essència d’un clàssic

Canyes ben tirades, vins, tapes... una oda al producte honest i als locals més genuïns de Barcelona

Menjarem escarabats a la cassola?

L'augment de població dispara la recerca d'aliments alternatius que també siguin fonts de vitamines

Faves ofegades

Un llibre de cuina essencial. I un repte

El millor restaurant de verdures del món és a Barcelona

El xef Xavier Pellicer rep aquest premi que atorga la guia 'We're Smart Green Guide'

Fismuler,un homenatge a la diversió

Un local valent i gamberro als baixos de l’Hotel Rec del barri de la Rivera que augura les millors nits de Barcelona

Les famoses mandonguilles sueques no són sueques, sinó turques

Aquest plat s'havia popularitzat arreu del món gràcies, en part, als restaurants d'Ikea

< Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | Següent >

EDICIÓ PAPER 20/06/2018

Consultar aquesta edició en PDF