gastronomia

Cinc llocs on celebrar (avui) el Dia Internacional de la Croqueta

Us proposem cinc restaurants on homenatjar aquest deliciós plat de reaprofitament d'origen francès

Què menjarem aquest 2019?

L’any arriba carregat de novetats gastronòmiques mentre es consoliden algunes tendències

Ambassade, el més romàntic de la Cerdanya

El restaurant de Llívia recupera el repertori francès clàssic i el barreja amb la tradició catalana i els productes de la terra

Tanca el primer restaurant nudista de París

O'Naturel va obrir fa 15 mesos però no ha acabat de captar l'interès dels parisencs

Els llibres de cuina del 2018

Us proposem 10 obres gastronòmiques imprescindibles de l’any que s’acaba

Hijo de Méndez, com al menjador de casa

Guacamole, tequila i vinils punxats en directe al nou restaurant mexicà del passatge Marimon on podem allargar la tarda

Tres del Raval: El Pachuco, Maharaja i Foni

Cuina mexicana, índia i gambiana sense sortir del barri. Autenticitat, calidesa i preus ideals per sopar fora fins i tot a final de mes

Dos llibres per demanar als Reis

La gastronomia, l’última de les avantguardes

La participació de Ferran Adrià a la Documenta suposa un abans i un després a l’hora de dir que la cuina és art

“He après a cuinar gràcies a YouTube”

Parlem amb tres persones que han descobert el plaer de la cuina gràcies a les xarxes

El xef José Andrés, nominat al premi Nobel de la pau

És conegut per les tasques humanitàries i per la seva feina a favor dels immigrants

Un xef japonès es fa viral en convertir les fruites en art

Les formes geomètriques i florals que crea han captivat milers de persones a les xarxes

Crema de moniato amb gingebre

L’Airet és el nou restaurant dirigit per la xef Ada Parellada, amb Lucía Bellés d’encarregada

Blue Spot, vistes al mar i postres a la brasa

Situat a l’àtic de l’edifici Ocean de la Barceloneta i emparentat amb The Green Spot, de nit el restaurant es converteix en el Blue Monkey

La cuina italiana sedueix el paladar de Barcelona

La Setmana de la Cuina Italiana al Món ens porta els seus sabors fins aquí

“He passat un any molt tranquil amb les tres estrelles Michelin”

Els comensals han augmentat fins a un 20% aquest any a l'Àbac

El xef Dani García s'endú tres estrelles Michelin

El cuiner malagueny rep la màxima distinció, mentre que Catalunya rep tres noves estrelles a la guia del 2019

On cauran les estrelles Michelin d'aquest any?

Els organitzadors de la gala apunten que hi haurà una vintena de nous restaurants amb una estrella

Montalbán, l’etern gastrònom

L’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició homenatja l’escriptor Manuel Vázquez Montalbán

El millor 'panettone' de l'Estat el fan a Barcelona

La pastisseria Ochiai, dirigida pel cuiner Joan Morelló, rep el premi per aquest dolç italià

El millor xuixo del món el fan a Banyoles

Els germans Jambert, de la Fleca Padrés, guanyen el concurs entre una seixantena de pastissers

Batuar:còctels, llibres i moniatos

El restaurant de l’hotel Cotton House és un oasi enmig de l’Eixample, tot un espectacle de bon gust i bona gastronomia

Els bolets més sexis de la temporada

Els cuiners escullen els seus fongs preferits per treballar-los a la cuina

La passió per l''slow food' es consolida a Barcelona

Es publica la primera guia que recull tots els establiments adherits a aquest moviment

Mongetes vermelles amb guarnició a l’estil basc

Les cuinem amb el xef Txemi Andrés Alonso, del restaurant Casa Ràfols

Magrana, la prefereixes dolça o salada?

La fruita de la tardor entra a la cuina, en què es valora pel gust i per les propietats antioxidants

Torredembarra posa en valor els ranxets

Organitza unes jornades gastronòmiques del 16 de novembre al 9 de desembre

Comprar i cuinar un dia a la setmana, el secret del 'batch cooking'

Aquest mètode triomfa amb una proposta de planificació setmanal i preparació anticipada dels àpats

La resistent lleugeresa dels panellets

Els dolços de la castanyada resisteixen l’embat de Halloween amb una barreja de tradició i innovació

< Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | Següent >

EDICIÓ PAPER 16/01/2019

Consultar aquesta edició en PDF