gastronomia

Fonoll, la delícia anisada de la primavera

El fonoll arriba al final de la seva temporada durant la primavera, i per això els cuiners recomanen menjar-ne ara, per assaborir el seu gust anisat i fresc alhora

Què faig amb els retalls de verdures que tinc a la nevera

En temps de confinament, les verdures i les hortalisses són més imprescindibles que mai en els àpats quotidians. Us donem idees per cuinar-les amb èxit

Esclat de farines

De plàtan, tramussos, pèsols, cànem, castanya, cigrons i fajol, la diversitat està en auge  

Tòfona, la llegenda negra

Us expliquem la cara més desconeguda i misteriosa d'aquest cobejat ingredient

Quatre llocs on allotjar-se i esmorzar com un rei

Us proposem alguns establiments on començar el dia amb un bon àpat després d’haver-hi dormit

Retrat carnívor dels barcelonins

Les restes arqueològiques permeten reconstruir l'evolució del consum de carn de la ciutat

El sommelier del Disfrutar i una advocada guanyen el premi Vila Viniteca de Tast per Parelles

Els guanyadors s'han endut un premi de 30.000 euros

Casa Xica, amor a primera vista

Llocs per retrobar el gust pels menuts

Són una àmplia font de textures i sabors que s'han perdut en moltes cuines

Romesco: quin és l’autèntic?

Cuiners i experts expliquen les diferents maneres i els secrets per preparar aquesta salsa 

Hotel-Hostal Sport, que la tradició no passi de moda

Dijous Gras, el dia del porc, la truita i el xató

Just abans del Carnestoltes, arriba aquest dia dedicat a la gastronomia més calòrica

Més a prop d’una dieta universal

En les últimes cinc dècades el món tendeix a una dieta cada vegada més semblant i uniforme

Per què en diuen ‘melós’ si són galtes de vedella?

Descobrim els secrets d’aquest plat que es coneix popularment amb el nom de la textura 

Totes les delícies del nostre mar i la nostra muntanya, al nou restaurant Cadaqués

El local homenatja el receptari català amb arrossos fets a la llenya i peix directe de la llotja

5 receptes per dignificar les bledes

Poc estimades tradicionalment, els cuiners les reivindiquen per la seva textura i versatilitat

El sake vol seduir el paladar mediterrani

Combina bé amb molts plats i hi ha dos productors catalans que n'elaboren

Compte enrere per a la Xatonada Popular

Enguany l’esdeveniment tindrà lloc a l’Escola Àngel Guimerà del Vendrell

Aplis imprescindibles per als amants de la cuina

La tecnologia ofereix cada cop més serveis i productes per als usuaris gurmets

Tofu, l'ingredient que vol deixar de ser avorrit

Un llibre reivindica aquest producte vegetal amb receptes originals i variades

Gastronomia xavacana

Sembla que pocs catalans estiguin disposats a pagar pel servei de sala

L'Hotel Palace celebra l'hivern amb un menú dedicat a la gastronomia suïssa

Raclet, sopa de ceba o fondue són algunes de les delícies que se serviran a la terrassa de l'hotel

La Marina de L’Hospitalet, un oasi per gaudir d’un gran àpat

Lliçons nadalenques

Un menú de Nadal per emportar (i amb estrelles Michelin)

Paco Pérez, Xavier Pellicer, Jordi Vilà i Quim Casellas són els autors del menú de Vila Viniteca

Cerveses de Nadal, una proposta que es consolida

Les marques fan edicions especials per acompanyar aquesta època de festa i àpats copiosos

Els torrons tradicionals i el 'panettone', reis del Nadal

El Gremi de Pastissers preveu un augment de les vendes del 3% respecte l'any passat

La Batalla de l’Ebre a taula

La Terra Alta aposta per una combinació d'història i gastronomia per atraure nous visitants

< Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | Següent >

EDICIÓ PAPER 05/04/2020

Consultar aquesta edició en PDF