gastronomia

XX Jornades de la Tonyina a l’Hospitalet de l’Infant

Terra i Taula creix amb una nova cuinera

L'ovni de la torre Hesperia de l'Hospitalet de Llobregat s'enlaira de nou

Jon Giraldo i Jaime Lieberman reobren la icònica cúpula amb Ovnew, un restaurant multisensorial

Cuinar amb l'aigua que brolla de la terra

Descobrim quatre experiències que utilitzen les propietats de l’aigua termal en la gastronomia

Hawker 45, l’‘street food’ asiàtic al cor de Barcelona

Costelles de vedella amb crema de moniato

Mona castellera

Trea es converteix en el primer accionista de Nostrum

La gestora de Tusquets representa un 38% del capital

The Doping Club: saps els ingredients però no saps els plats que hi menjaràs

Aquest local d'origen milanès desembarca a Barcelona en un espai seductor i una cuina sofisticada

La volta al món en 7 bunyols

Aquesta recepta té versions en molts racons del planeta que la valoren per la seva versatilitat

Adeu al postureig a la Terraza del Claris

Coulant de xocolata amb mantega Cadí

10 idees de sopars imprescindibles

Us donem idees per preparar àpats per tancar el dia de manera saborosa i casolana

T'atreviries a menjar a cinc metres sota l'aigua del mar?

Obre al punt més austral de Noruega el primer restaurant submarí d'Europa

La galera, el crustaci humil que arriba a l’alta cuina

Malgrat el seu gust excel·lent, la galera ha sigut un producte tradicionalment menystingut

10 anys de passió i èxit al Topik

Piruletes de xocolata

Dinar

Germans Torres: "Cuidar-se no costa tant, i si ho fas et trobes més feliç"

Aquest any els xefs realitzaran un conjunt d'accions gastronòmiques per promoure una alimentació saludable

Els millors restaurants de Barcelona, a més bon preu que mai fins al 21 d'abril

A l'Insider Week d'El Tenedor, 130 restaurants de la capital oferiran menús tancats molt competitius

La nova Aula Boqueria acull més de 500 persones en el seu primer mes

L'objectiu de l'espai és acostar els productes del mercat al client particular

Dumbo, Peppa Pig, el Barça i la Patrulla Canina, protagonistes de les mones del 2019

El Gremi de Pastissers de Barcelona preveu que els catalans en mengin unes 700.000

El bacallà fa ruta gastronòmica per Barcelona

Del 28 de març al 14 d’abril, 28 restaurants i 9 bacallaneries trauran pit amb les seves receptes

Corral de Sant Quirze, un ‘tailandès’ al Parc Natural de l’Albera

El realisme informatiu: ni cava ni caixes

Determinat xovinisme, certament provincià, està massa arrelat a Catalunya

La versió de baix cost de la 'Guia Michelin': on trobar alta gastronomia per menys de 35 euros

La guia francesa publica una llista amb els establiments amb una "excel·lent relació qualitat-preu"

L’oli es fa gurmet

Els productors s'emmirallen en el vi per oferir elaboracions d'alta qualitat i caràcter gastronòmic

< Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | Següent >