gastronomia

Gambes i sardines, les primeres dames dels fogons d’estiu

A l’estiu, sardines i gambes tenen una bona mossegada. Us proposem mil i una maneres de cuinar-les

5 receptes per disfrutar la temporada de tomàquets

El tomàquet, ingredient indestriable de la cuina catalana, és un dels productes estrella de l'estiu

The Alchemix, l’elixir de la vida eterna

Una cocteleria gastronòmica que ofereix un creuament entre el millor de la cuina catalana i les especialitats asiàtiques

A l’estiu, cuina freda

És l'opció ideal dels mesos de calor i enllaça amb la tendència mundial de menjar aliments crus

Sanbermut,un bar com els de sempre

L’establiment del carrer Mandri s’ha convertit en un punt de trobada, amb una carta curta però feta amb productes de qualitat

Amanida Waldorf

Peixos de roca i mol·luscos, aliats de l'alta cuina

Tres cuiners ens expliquen els secrets de les millors receptes amb gust de mar

Xavier Pellicer, creativitat i salut en estat pur

El restaurant representa casa seva, defensa la ‘healthy kitchen’ i té un clar interès per generar vincles entre les persones

Arriba el IV Mercat de Territori Santa Teca

La revolució dels gelats

Noves textures, ingredients, gustos i tècniques arriben aquest estiu per conquerir nous paladars

Els fogons que han vist créixer Barcelona

Can Culleretes és el restaurant més antic de Catalunya. Després de més de 200 anys d’història, ara es baralla amb la gran competència i el turisme

Meló o carbassa? Què és la fruita verda de la coca de Sant Joan?

La fruita confitada genera debat i confusió en una de les festes més populars de l'any

El Celler de Can Roca, el segon millor restaurant del món

El restaurant Osteria Francescana, a Mòdena, és el millor per a la revista 'Restaurant'

¿Tornarà a ser el número 1 El Celler de Can Roca?

Aquest dimarts al vespre se celebra a Bilbao la gala que designa els Millors Restaurants del Món

Costelles de porc marinades i acompanyades d'amanida verda

Cuiners reivindiquen la Boqueria com a mercat i no com a focus turístic

El xef Òscar Manresa presenta un llibre de receptes dedicat al mercat

Barracuda, entrar de cop a l’estiu

Un xiringuito reconvertit en restaurant de mar i una de les terrasses més demandades a uns quants quilòmetres a la rodona

El Serrallo, raptat

Trobar un risotto al Serrallo és tan desconsolador com trobar una escudella a Palerm

Vermuts Miró uneix tradició i modernitat en la nova imatge

L’empresa reusenca afronta una nova etapa reivindicant les seves arrels a la capital del Baix Camp en un moment en què el consum d’aquesta beguda experimenta un augment molt important

Vols provar el 'jackfruit', la fruita que té gust de porc?

El grup Teresa Carles obre un nou local on es poden tastar receptes exòtiques de menjar saludable

Els bistrots de París lluiten per sobreviure

Volen que la Unesco els reconegui com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat

Sabeu què és el 'chontaduro'?

És un nou restaurant llatí de Barcelona de cuina honesta i racions generoses

Arriba una cuina fresca i mestissa

Els gustos de la gastronomia caribenya i les seves tècniques volen seduir el paladar català

Al Netflix dels restaurants li agrada Barcelona

Restopolis, una plataforma per a amants de la gastronomia que funciona amb model de subscripció, té 17.000 socis a Catalunya

La Plassohla, cuina de sol a sol als baixos de l’Ohla

Cuina ‘non-stop’ amb platets i tapes gastronòmiques per compartir amb grans finestrals sobre la Via Laietana

L’alta cuina s’instal·la a la Rambla

40 restaurants, bars i pastisseries cuinaran plats durant 4 dies en la 5a edició del Tast a la Rambla

Casa Leopoldo,saltar 90 anys enrere

Grans plats clàssics de la cuina tradicional catalana revisats i actualitzats per gaudir amb calma (aquí no es fa fora a ningú)

< Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | Següent >

EDICIÓ PAPER 18/08/2018

Consultar aquesta edició en PDF