Futbol Femení
Esports Futbol 18/05/2013

El Girona femení arrenca la fase d'ascens contra El Olivo a Fontajau (12h)

Les noies de Pere Planas intentaran treure un bon resultat del partit d'anada per afrontar la visita a Vigo amb garanties. Si guanyen, encara els quedarà una segona eliminatòria per pujar a Primera

Natalia Arroyo
1 min
Les jugadores del Girona celebren el títol de Lliga

BarcelonaEl Girona femení arrenca aquest diumenge el repte d'assolir l'ascens a Primera Divisió femenina, un repte que no va poder aconseguir fa dues temporades i que torna a il·lusionar el club dos anys després. L'equip que entrena Pere Planas rep El Olivo gallec al Municipal de Fontajau (12h), en l'anada de la primera eliminatòria de la promoció. La tornada serà el pròxim diumenge a Vigo.

El Olivo és un rival de qui no es guarden gaires bons records a Girona, perquè van perdre en la primera temptativa d'aconseguir l'ascens el 2011. Val a dir, però, que en aquella ocasió, les gironines ja estaven eliminades per culpa del mal resultat a Canàries en el primer dels dos partits que jugaven.

El Girona va guanyar el grup 3 de la Segona Divisió, superant el Nàstic de Tarragona, amb 71 gols a favor i només 27 en contra. Les gironines, però, han encaixat quatre derrotes i cinc empats, pitjor balanç que El Olivo, classificat com a millor segon de tots els grups. El seu, l'1, se'l va endur el potent Oviedo Moderno amb contundència. Les gallegues han marcat 95 gols i han rebut 22 i tenen en l'exblaugrana Anaïr Lomba la seva principal amenaça.

Si el Girona aconsegueix superar l'eliminatòria, se les veurà amb el guanyador de l'Añorga-Torrejón a doble partit el 9 i 16 de juny.

stats