La llum de la meva ciutat. veure una imatge qualsevol un segon i saber si és o no Barcelona. (Fuji Xpro2+23mm)
La humitat de l'estiu, el soroll dels que tornen de festa i les baralles. Els 'especimens' del Raval. (Canon EOS 1V+ 70-200mm)
Turiestes que dinen a la Gardunya. La plaça de la Gardunya era el pati del darrere de la Boqueria abans de la reforma. (Fuji Xpro2+ 23mm)
'Ravalites'. Totes les tribus urbanes i personatges tenen cabuda al centre de la ciutat. (Fuji Xpro2+ 23mm)
La llevantada porta la pluja. un dels 6 o 7 temporals de l'any, aquest cop a plè estiu, torna el dia en nit i el cel sembla que s'esfondra. (Leica M6+ Elmarit 28mm)
L'altra cara de la ciutat; la rostitució. La vida al carrer s'omple d' històries personals que també conformen el ADN de Barcelona. (FujiXpro2+ 23mm)
El lector. En mig del caos apareix l'home que llegeig. crec recordar que es va endur alguna revista porno, però d'això ja fa massa temps. (Canon EOS1V+ 70-200mm)
La llum de la platja incomoda els ulls i la foto. Massa sol reflexat a la sorra i als banyistes de l' espai públic més visitat de la Unió Europea, segons la AMB. (Canon EOS 1D+ 50mm)
Els fotomatons del Metro formen part del paisatge del subsol de Barcelona. Aquest és el de pl. Catalunya, cap a l'any 2000. potser encara feia fotos en analògic. (Leica M6+ Elmarit 28mm)
La ciutat es mou; de dia i de nit la ciutat és plena d'imatges que conformen la seva esència (FujiXpo2+ 35mm)
Hi va haber un temps sense bicicletes de lloguer ni patinets. El carrer era per caminar. (Leica M6+ Elmarit 28mm)
Mirades que es creuen, fotografies que recorden somriures i complicitats. (FUJI Xpro2+ 23mm)
Sant Joan s'explica sobre un grup de turistes asiatics. (Fuji Xpro1+ Elmarit28mm)
Ramblejar a l'hivern, al matí; l'estona en que encara la Rambla és del barri. (Fuji Xpro2+ 35mm)
Se sent la música per la finestra del diari, el temps just de treure la càmera i fer un aprell de fotos. (Canon EOS1D+ 70-200mm)
impossible captar amb una foto el que desapareix i com es transforma barcelona. Només es pot documentar el que en uns anys semblarà impossible que un dia existis allà. (Leica M6+ Summicron 50mm)