Gent 22/02/2022

15 milions de dòlars per les memòries de Britney Spears

La cantant vol passar comptes amb la seva família un cop acabada la tutela

À.G.
2 min
Britney Spears

BarcelonaBritney Spears ja prepara el contraatac. L'editorial Simon & Schuster ha signat un acord amb la cantant perquè escrigui les seves memòries, incloent-hi les polèmiques relacions amb la seva família en general i amb el seu pare en particular, com a administrador d'una controvertida tutela que va anul·lar les seves llibertats individuals. Spears ha firmat per 15 milions de dòlars, però de moment ni el seu representant ni la casa editora han fet declaracions ni han aclarit quan es podrà llegir el llibre.

"No soc feliç. Vaig pensar que si m'ho repetia prou vegades ho acabaria sent, però estava negant les coses perquè estava en xoc. Estic traumatitzada. No soc feliç, no puc dormir. Estic enfadada i deprimida, ploro cada dia", explicava Spears el juny passat davant la jutge que portava el seu cas. "I no entenc com l'estat de Califòrnia pot tenir tot això escrit arran de la meva última compareixença i no fer res. El meu pare i tots els que s'han involucrat en aquesta situació haurien d'anar a la presó".

El llibre també serà una resposta a les memòries de la seva germana Jamie Lynn, que fa uns mesos va publicar les seves pròpies memòries, on també hi havia benzina per a aquest incendi familiar, ja que atribuïa alguns dels problemes que ha patit al fet de no haver sabut sobreposar-se a l'èxit de la seva germana gran, amb qui es porta deu anys. "Erràtic" i "paranoic" són alguns dels adjectius que Jamie Lynn fa servir per descriure el comportament de Britney Spears al llarg dels anys. La intèrpret de Toxic, per la seva banda, l'ha acusat d'haver permès la seva situació de pèrdua de llibertat. "Quan es va aprovar la tutela jo tenia 17 anys i estava a punt de tenir un fill, així que no entenia ben bé què estava passant i tampoc hi estava gaire implicada", declarava el mes passat Jamie Lynn en una entrevista televisada.

I encara que el calvari d'un control ferri de tretze anys s'ha acabat, encara no ho ha fet el viacrucis judicial. El pare de Spears va acudir als tribunals al desembre per exigir que la cantant li continuï pagant els advocats, ja que encara han d'assumir tasques relacionades amb la fi de la tutela. Pocs dies després Spears contraatacava amb una demanda acusant el seu pare d'haver violat diverses normes quan exercia de tutor legal. El cas es dirimirà al juliol i comença a tenir una derivada política: la setmana passada Spears va compartir una carta signada pels diputats Charlie Crist i Eric Swalwell en què s'interessaven per poder tenir una trobada amb ella.  

stats