Miley Cyrus i Liam Hemsworth se separen vuit mesos després de casar-se

El representant de la cantant ho ha confirmat a la revista 'People'

Vuit mesos després de casar-se en una cerimònia íntima, la cantant Miley Cyrus i l'actor Liam Hemsworth han decidit trencar el seu matrimoni, segons ha confirmat un representant de l'ex noia Diseny a la revista 'People'. "Liam i Miley han decidit separar-se", diu el comunicat distribuït pel representant de Cyrus i recollit per la revista nord-americana. 

"Sempre en evolució, canviant com a companys i persones individuals, han decidit que aquesta és la millor opció mentre els dos se centren en ells mateixos i les seves carreres. Seguiran sent uns pares devots de tots els animals que comparteixen mentre s'agafen aquest temps separats", ha explicat el representant de la cantant. 

Els rumors sobre un possible distanciament entre la parella van començar quan Cyrus, de 26 anys, va publicar una foto a Instagram en què no duia l'anell de casada. La foto es va fer durant els dies de vacances que la cantant ha passat a Itàlia, on ha estat acompanyada de Kaitlynn Carter, que alhora és l'exparella de Brody Jenner, germanastre de Kendall i Kylie Jenner.  

A principis d'agost l'edició nord-americana d''Elle' publicava una entrevista amb Cyrus en què la cantant assegurava que ella no encaixa en el "rol estereotipat de dona casada". "Crec que a alguna gent se li fa difícil d'entendre que estigui casada, però la meva relació és única", explicava en l'entrevista. Cyrus confessava que volia mantenir el seu matrimoni el més privat possible "perquè és tan complex, modern i nou que no crec que estiguem en un moment en què la gent ho pugui arribar a comprendre". 

Cyrus i Hemsworth, de 29 anys, es van conèixer l'any 2009 mentre rodaven la pel·lícula 'La última canción', on interpretaven una parella d'adolescents enamorats. Després d'una relació de tres anys plena d'anades i vingudes, l'any 2012 van anunciar el seu compromís, que van trencar només un any després. El gener del 2016 van reprendre la relació i Cyrus va aprofitar una entrevista al programa d'Ellen  DeGeneres per anunciar que s'havien tornat a comprometre. 

El + vist

El + comentat