Zac Posen anuncia el tancament de la seva marca

El dissenyador ha vestit Katie Holmes i Eugènia de York

El dissenyador Zac Posen posa punt final al seu projecte House of Z, almenys de moment. Posen ha anunciat que tanca la seva marca, que comptava amb un atelier i venda online. La decisió arriba després que la firma, que portava set anys en funcionament, no hagi pogut tancar el procés de compra en què feia mesos que estava immersa.  

"Durant un temps he estat buscant el soci adequat", assegura Posen, que ja ha notificat al seu equip, format per 60 treballadors i artesans, que el projecte no continuarà endavant. "El temps s'ha acabat i, amb el clima que hi ha allà fora, no és un moment fàcil per a la indústria", ha explicat a l'edició nord-americana de Vogue. El dissenyador ha volgut agrair la feina dels seus col·laboradors publicant una foto a Instagram acompanyada d'un text en què confessa estar "molt orgullós del que vam crear i molt esperançat pel futur". 

Posen, nascut en una família jueva de Nova York, va començar la seva carrera el 2001 muntant un petit atelier a la sala d'estar de casa dels seus pares. Poc mesos després va ser escollit per presentar una col·lecció càpsula dins de la iniciativa de GenArt  Fresh Faces in Fashion New York 2001. 

Durant els anys que Posen ha estat al capdavant del seu projecte personal s'ha convertit en un dels dissenyadors preferits d'actrius i celebrities com Katie Holmes, Noami Watts o Uma Thurman. Eugènia de York també el va escollir perquè li dissenyés el vestit que va dur en la recepció del seu casament, un espectacular model de color nude que recordava al classicisme de l'antic Hollywood. 

El + vist

El + comentat