Embaràs
Gent 07/06/2023

L'actor Miguel Herrán ('La casa de papel') serà pare amb la germana de María Pedraza

"És una il·lusió que ens costa molt gestionar", ha explicat l'actor, que també ha sortit a 'Élite'

2 min
L'actor Miguel Herrán, conegut per sèries com 'Élite' o 'La Casa de papel'

BarcelonaL'actor Miguel Herrán, conegut per sèries de televisió com La casa de papel i Élite, ha anunciat que espera una criatura amb Celia Pedraza, germana de la també actriu d'Élite María Pedraza. A través de les xarxes socials, el malagueny ha compartit amb els seus seguidors una imatge molt evident i ha dit: “Les imatges parlen per si soles”. "Aquesta és la meva família”, ha afegit l'artista, de 27 anys, al costat d'una foto de l'ecografia i d'altres d'ell amb la seva parella. "Celia Pedraza m'ha fet el regal més gran de la meva vida. Serem pares. Encara no sabem res, però de moment tot va perfecte i tenim una il·lusió que ens costa molt gestionar", ha afegit. La seva xicota és germana de la també actriu María Pedraza, que va treballar amb Herrán a Élite.

La relació va saltar a la llum fa tot just uns mesos, a l'abril. Va ser quan se'ls va veure junts al Gran Premi de Portugal de motociclisme, on estaven acompanyats per María Pedraza. Va coincidir en el moment que l'actriu acabava de deixar-ho amb l'actor Álex González i es rumorejava que havia començat una nova relació amb el pilot Víctor López. Aquestes novetats van passar per sobre de la nova relació, aleshores no confirmada, d'Herrán –guanyador d'un Goya al millor actor revelació– amb la germana Pedraza, menys coneguda. De fet, alguns mitjans donaven la relació per bona des del gener perquè apareixien junts en algunes fotos, mentre que d'altres van considerar aquell moment com l'inici de tot plegat. A l'Instagram d'ell, on és seguit per gairebé 13 milions de persones, ella no hi apareix explícitament fins a aquest esment de l'embaràs.

Celia Pedraza

Celia Pedraza té 30 anys i va estudiar la carrera de dret, sector en el qual treballa actualment. Tot i això, també és un perfil potent a les xarxes, on la segueixen més de 80.000 persones. La seva germana sol compartir amb ella molts moments a les seves xarxes socials, perquè a més de germanes són bones amigues. De fet, van ser les imatges d'un viatge a Segòvia amb les seves respectives parelles actuals el que va servir com a confirmació oficiosa de la relació seriosa entre Herrán i Celia.

El futur fill de Miguel Herrán i Celia Pedraza
stats