26/12/2020

Angelina Jolie i Brad Pitt es reparteixen els fills per Nadal

4 min
Angelina Jolie i Brad Pitt es reparteixen  Els fills per Nadal

Hi ha gent que quan se separa es reparteix la panificadora i el decantador de vi. N’hi ha d’altres que es reparteixen les mansions i les accions. I, finalment, n’hi ha uns altres que s’ho reparteixen tot: fins i tot els fills. És el cas indiscutible de Miguel Bosé i Nacho Palau o, en versió més prèmium, d’ Angelina Jolie i Brad Pitt.

Segons publicava aquesta setmana la revista US Weekly, Pitt ha pogut celebrar Nadal acompanyat dels seus fills. Però no de tots. Només han menjat la carn d’olla amb l’actor tres dels seus sis fills: Shiloh i els bessons Knox i Vivienne. Així d’entrada sona estrany perquè penses que seria més pràctic que hi anessin tots junts i que després per Sant Esteve fessin el mateix i es mengessin els canelons -de quinoa, esclar- a casa de la seva mare. Però es veu que com que allà no tenen Sant Esteve doncs han decidit partir la família pel mig. Tota una demostració de bon fer en relació a la infància...

Tal com publica aquest mitjà, les trobades nadalenques de l’actor amb la quitxalla es limitaran a la nit de Nadal, cosa que hauria ordenat l’actriu, que és qui, a l’espera de la resolució judicial final, ostenta la custòdia de tots els nens. De fet, segons la font que ha revelat aquesta situació, es veu que el dret a exercir de pare només de la meitat dels seus fills durant la nit de Nadal va ser com una espècie de mesura de gràcia d’ella, que hi va accedir “quan encara es portaven bé”. És a dir, a principis del 2020. Això, però, ara hauria canviat completament per culpa de tots dos. “Brad i Angelina són igualment responsables d’aquest drama interminable. Lamentablement, els seus fills són danys col·laterals”, diu la font coneixedora de la situació.

Es veu que bona part del conflicte actual vindria derivat del fet que ell ha impedit a qui va ser la seva dona durant 14 anys anar a fer d’ambaixadora solidària de l’ACNUR pel món els últims temps. Per fer-ho, hauria de viatjar sempre amb els fills, cosa que ara no pot fer perquè per treure els nens del país necessitaria el permís de Pitt, i ell no l’hi concedeix. Fins on sabem, no l’hi concedeix en virtut de molts possibles arguments, però no es pot descartar que en part sigui com a venjança perquè ella li va impedir veure els nens en algunes èpoques quan es van separar.

Veient aquesta organització nadalenca dels Pitt Jolie només puc que celebrar que no hagin tingut només cinc fills, perquè ja es poden imaginar quin destí hauria esperat al fill central d’aquesta parella d’irresponsables... En segon lloc, em sap greu que als EUA no tinguin Sant Esteve i no hi hagi dos dies per acontentar tothom, que és el que fan les famílies catalanes per evitar guerres fredes amb alguns sogres la resta de l’any. A vegades, molt poques, ser català també inclou algun avantatge.

Quatre anys de xou (i seguim comptant)

Pitt, de 57 anys, i Jolie, de 45, estan immersos en una interminable batalla per la custòdia de cinc dels seus sis fills que dura des que van divorciar-se legalment l’abril del 2019. Ella, que li havia demanat el divorci el 2016, va acusar el seu home de maltractaments cap al seu fill Maddox -el més gran de tots, actualment ja major d’edat- durant un vol, de consumir drogues i alcohol i de tenir problemes d’autocontrol. Al filtrar-se aquelles acusacions, l’actor va reconèixer públicament els seus problemes amb l’alcohol i va posar-se mans a l’obra per desintoxicar-se, cosa de la qual ha deixat constància en diverses entrevistes. També en intervencions públiques com la que va tenir lloc el gener d’enguany a la gala National Board of Review of Motion, en què va agrair a Bradley Cooper la seva ajuda per mantenir-se sobri.

A part de Shiloh, de 14 anys, i els bessons, de 12, la batalla per la custòdia afecta Pax, de 17 anys, i Zahara, de 15 anys. Pitt reclama que la custòdia sigui compartida, mentre que Jolie s’hi nega perquè considera l’actor una influència nefasta per als infants. De fet, ella sempre ha mantingut que es va divorciar pel “benestar” dels seus sis fills. Una decisió valenta i molt lloable que, d’altra banda, però, deixa entreveure que si potser no n’haguessin tingut hauria aguantat el rendible xiringuito muntat encara que ell estigués fatal...

L’última batalla entre Pitt i Jolie es deu al fet que ella -que ha criat a Hollywood tots els seus fills fins ara- hauria decidit marxar per viure a Anglaterra. En una de les seves últimes entrevistes, l’actriu va opinar que Hollywood no és lloc per criar-hi nens. Evidentment, ell no ho permetrà. I té la paella pel mànec, perquè per decisió judicial han de viure a la mateixa ciutat que ell.

Realment, sent tan rics la seva vida podria ser absolutament agradable, ja que ho tenen tot per surfejar qualsevol problema. Bé, tot menys l’afecte pels seus fills, pels quals sembla que no tenen gaire pietat i que fan servir de moneda de canvi en les seves batalles personals. Pobres nens, que viuen en un etern 2020. I pobres els seus pares, que són més infantils que ells i que tenen una vida molt 2020. Tant de bo el 2021 també els porti solucions a ells. Els desitjo un feliç canvi d’any. A vostès! No a ells, eh? A ells els desitjo psicoteràpia!

stats