Gent 26/04/2022

Aquesta és la figura de cera de Maluma (i s'hi assembla molt)

Un equip de 20 persones ha treballat durant sis mesos per recrear l'artista colombià

2 min
YouTube Premium estrenarà dimecres el seu documental sobre Maluma, titulat Lo que era. Lo que soy. Lo que seré.

El museu Madame Tussauds d'Orlando ha presentat aquest dilluns a Medellín la figura de cera de l'artista colombià Juan Luis Londoño, més conegut com a Maluma i considerat una de les figures de la música de gènere urbà més importants del moment. El cantant, de 28 anys, va triar la seva ciutat natal com a escenari per trobar-se cara a cara amb el seu "doble", tal com anomena la figura que l'immortalitza i que formarà part de la col·lecció de la seu a Orlando (Florida, EUA) del famós museu londinenc. "He estat fanàtic de Madame Tussauds tota la meva vida. He anat als museus i m'he fet fotos amb la majoria de les figures. Ara ser al costat dels més grans representa una cosa molt bonica per a la meva carrera. Mai vaig pensar que això em passaria; és surrealista que em facin una figura de cera, que facin un altre Juan Luis, un altre Maluma", va expressar l'emocionat artista durant l'esdeveniment.

L'intèrpret de Felices los 4 i HAWÁI apareix lluint un dels seus vestits favorits: una jaqueta blanca creuada de Versace i unes sabates negres de Bottega Veneta, un look al qual afegeix "una mica de carrer" a través del tall de cabell, la barba, les arracades i un pírcing. "Em fa por; els ulls són iguals", va exclamar entre rialles l'artista durant l'esdeveniment, conduït per Julio Castellanos, membre de Madame Tussauds, que va assegurar que per primera vegada el famós museu presenta una de les seves estàtues a Sud-amèrica.

Maluma es mira la seva figura de cera feta per Madamme Tussauds a Medellín

Un equip de 20 professionals de l'estudi de Londres es va dedicar durant gairebé sis mesos a recrear Maluma en una estàtua de cera, que estarà exhibida quatre dies al Museu d'Art Modern de Medellín. "Això [la figura] per a mi és un èxit enorme. És celebrar els meus 10 anys de carrera ara que ve el concert més important de la meva vida [aquest dissabte, 30 d'abril, a Medellín]", va afirmar el cantant, que va dir sentir-se "molt sorprès" amb la seva rèplica, que al maig començarà a ser exhibida a la seu del museu a Orlando, la seva llar permanent. Maluma s'uneix així a algunes de les celebritats que ja han estat immortalitzades pel museu de cera més gran del món, inclosa Madonna, amb qui va actuar als Billboard Music Awards del 2019.

Maluma i la seva rèplica en cera
stats