Gent 21/05/2021

Armani anuncia que tornarà a les desfilades presencials el 21 de juny

La firma milanesa va ser la primera a cancel·lar presentacions arran de la pandèmia

1 min
Giorgio Armani en una imatge compartida per ell en al qualapareix amb Sophia Loren

BarcelonaEl dissenyador italià Giorgio Armani ha anunciat el seu retorn a les passarel·les amb públic, després de més d'un any de desfilades retransmeses per internet a causa de la pandèmia. Presentarà la seva nova col·lecció el 21 de juny. La firma va ser la primera a anul·lar la desfilada el febrer de l'any passat, amb l'esclat de la crisi sanitària a Itàlia, quan va decidir retransmetre-la per internet i va establir un precedent en el sector. Ara la veterana casa de modes milanesa ha anunciat amb "satisfacció" la seva "tornada a la passarel·la" amb la col·lecció masculina primavera-estiu el 21 de juny a la Via Borgonuovo de Milà. Va ser la primera a cancel·lar i ara serà la primera a tornar.

La col·lecció Giorgio Armani Privé es presentarà el 6 de juliol a l'ambaixada italiana de París. En tots dos casos la desfilada comptarà amb públic, respectant els protocols sanitaris, com per exemple la distància entre persones. La decisió arriba arran de la millora de les dades de contagi a Itàlia, que avança en la seva desescalada de cara a l'estiu gràcies en bona mesura a la intensa campanya de vacunació. El retorn, però, quedarà subordinat a l'evolució del virus en tot moment, avancen des de la firma.

"Tinc por, com tothom, crec", va declarar Giorgio Armani, de 86 anys, a AFP l'abril del 2020 en relació al coronavirus. El dissenyador va reaccionar a la pandèmia produint equips de protecció per al personal mèdic a les seves fàbriques, en general dedicades al luxe, que van ser distribuïts gratuïtament entre els sanitaris italians.

stats