Gent 07/02/2022

Bad Bunny, l'artista més escoltat del món a les plataformes digitals

El porto-riqueny, de 27 anys, ha rebut la màxima puntuació de la llista 'Global Digital Artist Ranking'

1 min
Bad Bunny

BarcelonaEl porto-riqueny Bad Bunny s'ha convertit en l'artista més exitós del món a totes les plataformes musicals digitals en conjunt. D'aquesta manera, l'artista urbà porto-riqueny supera The Weekend a la llista del Global Digital Artist Ranking, segons detalla la pàgina del rànquing musical. La llista inclou les plataformes d'Apple Music, Spotify, iTunes, YouTube, Shazam i Deezer. Bad Bunny hi acumula 3.942 punts, mentre que The Weekend n'aplega 3.924. Els segueixen Ed Sheeran, Adele, Taylor Swift, Justin Bieber, Dua Lipa, Doja Cat, el també porto-riqueny Rauw Alejandro i Stephanie Beatriz. Els 3.942 punts de Bad Bunny se sumen amb les dades d'Apple Music (1.604), Spotify (1.759), iTunes (16), YouTube (349), Shazam (22) i Deezer (192).

Segons detalla la pàgina del rànquing, el segon àlbum de Bad Bunny, YHLQMDLG, se situa número u a Apple Music a Bolívia, Costa Rica, l'Equador, el Salvador, Nicaragua, Paraguai i el Perú. Així mateix, el senzill Lo siento bb, en què col·laboren la mexicana Julieta Venegas i el productor musical porto-riqueny Tainy, se situa al número u a Spotify en vuit països: República Dominicana, el Salvador, Guatemala, Hondures, Mèxic, Nicaragua, Panamà i el Paraguai.

Bad Bunny, de 27 anys, prosseguirà la seva gira actual dimecres que ve al Ball Arena a Boulder, Colorado. Després, tindrà sis presentacions a l'estat de Texas i continuarà la gira per altres estats dels Estats Units. Aquestes presentacions són les més recents de l'artista porto-riqueny des que va oferir dos concerts especials –els dies 10 i 11 de desembre– a l'estadi Hiram Bithorn a San Juan, Puerto Rico. Els espectacles van comptar amb la participació de diversos artistes convidats, entre ells Daddy Yankee, Residente, J Balvin, Jhay Cortez, Arcángel, Jowell i Randy, Ñengo Flow, Myke Towers, Romeo Santos i Nio García.

stats