Gent 05/09/2019

Brad Pitt confessa que va anar un any i mig a Alcohòlics Anònims després de divorciar-se

"Em resultava alliberador", ha explicat l'exmarit d'Angelina Jolie

Ara
1 min
Angelina Jolie li demana el divorci  a Brad Pitt després de 12 anys junts

BarcelonaBrad Pitt i Angelina Jolie van anunciar el final del seu matrimoni després de més deu anys plegats ara fa tres anys. La parella, que s'havia convertit en un emblema de l'amor i l'èxit, va deixar orfes els seus seguidors, que des de llavors s'han assabentat de multitud de detalls que no s'imaginaven de les dues 'celebrities'. Detalls que, en molts casos, són qualsevol cosa menys glamurosos.

L'última notícia que s'ha sabut sobre ells és que Pitt, en una entrevista al 'New York Times', ha explicat com el final del seu matrimoni es va veure condicionat per la seva addicció a l'alcohol. Aquesta informació, que ja havia apuntat temps enrere a 'GQ', l'ha desenvolupat amb nous detalls. Concretament, ha afegit que va haver de sotmetre's a teràpia per superar la seva addicció. Entre els espais on va anar a curar-se hi ha Alcohòlics Anònims. "Tenia asseguts al voltant un munt d'homes obrint-se i sent honestos d'una manera que mai havia vist", relata. "Crec que es va convertir en un lloc segur on no es jutjava a ningú", afegeix l'actor, de 55 anys, que estrenarà aviat el film 'Ad Astra'.

Segons explica, va formar part del programa durant un any i mig. "La veritat és que resultava bastant alliberador exposar sense més el teu costat més desagradable", reflexiona l'actor, que afegeix: "Vaig portar les coses fins al límit, així que ja he eliminat tots els meus privilegis respecte a la beguda".

stats