Gent 13/05/2019

Els Beckham paguen 50 milions de dòlars pel control total de la seva marca

Han comprat el 33% de les participacions que tenia Simon Fuller, fundador de les Spice Girls

Ara
2 min
El matrimoni Beckham

BarcelonaDavid Beckham i Victoria tenen clar que ell mateixos són un valor segur. Així ho demostra el fet que hagin comprat el 33% de les accions del seu hòlding empresarial que tenia Simon Fuller, fundador de les Spice Girls i amic de la família, que va invertir en aquest conglomerat de marques i empreses quan el van fundar, el 2014. Ara els Beckham ja són amos del 100% de Beckham Brand Holdings, matriu que engloba la diversa varietat dels seus negocis, cadascú a través de les seves companyies.

Aquesta informació, divulgada per mitjans com 'The Financial Times', detalla que l'imperi dels Beckham va generar el 2017 uns ingressos de 72,4 milions de dòlars que els van deixar un beneficis nets de 16 milions. La companyia, que hauria pagat aquell any 24 milions en dividends -8 dels quals per a Fuller-, comptava llavors amb un patrimoni de 57 milions.

Beckham, de 44 anys, es va retirar del futbol el 2013 amb un patrimoni de 48 milions de lliures, tal com ha publicat 'Forbes'. Una xifra que ell ha multiplicat amb el temps gràcies als negocis que ha fet amb la seva dona i gràcies a potenciar la seva marca personal, que segons la London School of Marketing estaria valorada en 500 milions de dòlars. Actualment, és propietari d'una marca de whisky anomenada Haig Club, fundador d'un club de futbol a la lliga de primera dels EUA i ha treballat com a imatge de H&M, Adidas i Armani, entre moltes altres firmes. L'explotació de la seva imatge que han fet ell i la seva dona els hauria generat –a banda de les seves feines– un patrimoni conjunt de 473 milions de dòlars.

Victoria, després de l'enorme repercussió que va tenir en el món de la música i els enormes ingressos que va aconseguir, ha participat en una gran quantitat de campanyes publicitàries. No obstant, la seva principal ocupació avui és la moda, amb una marca que porta el seu nom, que ha fet coneguda arreu del món i que és respectada dins del sector.

El seu ja exsoci Simon Fuller és el fundador de les Spice Girls, cosa que li va donar una fama internacional. No obstant, aquesta és només una petita part de la seva activitat professional, ja que com a mànager s'encarrega de les carreres de personatges que van de Lewis Hamilton a Annie Lennox. La seva faceta com a productor televisiu li ha generat èxits encara més importants. És el creador del 'talent show' 'Idols', que s'ha venut a televisions de més de 100 països i que té 'American Idol' com a franquícia més coneguda.

stats