Gent 26/06/2019

La xifra de sis dígits que Belén Esteban ha cobrat per vendre el seu casament

El seu enllaç ocupa avui un ampli reportatge a '¡Hola!', que és la revista que ha pagat per l'exclusiva

Ara
1 min
Les sis xifres que Belén Estaban ha cobrat per vendre el seu casament

BarcelonaEl casament de Belén Esteban ha ocupat gran part de l'atenció mediàtica en molts mitjans els últims dies, una aposta a la qual les audiències han respost amb acceptació majoritària. A Espanya i també a Catalunya, on el dia de l'enllaç, 'Sálvame Deluxe' aconseguia amb la retransmissió en directe de l'esdeveniment unes audiències rècord que el situaven com a tercer espai més vist del dia. Potser per aquest motiu, una revista com '¡Hola!', que sol tenir uns protagonistes d'orígens menys humils, li ha dedicat la portada d'aquesta setmana.

Per tenir en exclusiva la publicació de les imatges, la principal revista del cor espanyola ha pagat una enorme quantitat econòmica a Esteban, que primer no volia comercialitzar el seu enllaç amb el conductor d'ambulàncies Miguel Marcos però que finalment s'ho va repensar. Segons l''Abc', la xifra que hauria fet que s'ho repensés seria de 100.000 euros. Una xifra molt elevada que avui dia ja no se sol pagar per enllaços de cap tipus de famós, atès que la indústria de la premsa no passa pel seu millor moment.

Tot i aquesta elevada quantitat, el programa en el qual Esteban sol col·laborar, 'Sálvame', ha fet públic que aquesta elevada xifra no arriba ni de molt a cobrir les despeses de l'enllaç. Segons es va divulgar en el citat espai televisiu, la despesa només en mesures de seguretat ja ho hauria superat. Els coberts dels més de 200 convidats haurien costat, segons aquest mateix mitjà, més de 20.000 euros.

stats