Casament
Gent 17/07/2022

Ben Affleck i Jennifer Lopez es casen per sorpresa a Las Vegas, segons els mitjans nord-americans

L'enllaç hauria tingut lloc aquest dissabte, segons la llicència matrimonial obtinguda per 'Page Six'

2 min
Jennifer Lopez i Ben Affleck a Venècia

BarcelonaQuatre mesos després d'anunciar el seu compromís, Ben Affleck i Jennifer Lopez s'haurien casat a Las Vegas, segons afirmen els mitjans nord-americans. La publicació digital TMZ ha sigut el primer mitjà a anunciar l'enllaç, que ha sigut confirmat per Page Six, que assegura haver tingut accés a la llicència matrimonial de la parella, que tindria data del 16 de juliol i aniria a nom de Benjamin Géza Affleck i Jennifer Lynn Lopez. Segons la llicència, Lopez hauria adoptat el cognom del seu marit i legalment es diria a partir d'ara Jennifer Affleck. La parella, però, encara no ha confirmat oficialment que s'hagin casat aquest cap de setmana a Las Vegas.

La cantant va confirmar que s'havia compromès amb Affleck a l'abril a través d'un vídeo que va compartir en la seva newsletter, a la qual només tenen accés els fans que s'hi hagin subscrit. En el vídeo, Jennifer Lopez apareixia lluint un anell verd (el seu color preferit) i se la sentia dient-li a la seva parella "Ets perfecte".

El casament d'Affleck i Lopez és la culminació d'una història que va començar fa més vint anys, quan els dos actors van participar en la pel·lícula Gigli. Llavors la cantant d'El anillo encara estava casada amb el seu segon marit, Chris Judd. Després de la seva separació el juny del 2002, Lopez i Affleck van començar una relació i es van convertir en una de les parelles més icòniques del moment, deixant per al record moments inesborrables de la cultura pop com ara el videoclip de Jenny from the block, en el qual apareixia l'actor i criticaven la persecució a la qual els sotmetien els paparazzis. Poc després de l'estrena del vídeo van anunciar que s'havien compromès. El casament, però, mai va arribar, ja que la parella va trencar el 2004 i van atribuir la seva ruptura a la pressió mediàtica.

Un cop finalitzada la seva relació, cadascun va continuar amb la seva vida. Lopez es va casar amb Marc Anthony i van tenir bessons, Emme i Max, nascuts el 2008. Per la seva banda, Affleck es va casar el juny del 2005 amb Jennifer Garner, amb qui té tres filles. Tots dos matrimonis van acabar en divorci.

Affleck i Lopez es van retrobar el 2021, després que ell trenqués amb Ana de Armas i ella ho deixés amb Alex Rodríguez, amb qui havia anunciat compromís. Des de llavors no han amagat la seva relació i se'ls ha pogut veure fent vida familiar amb els fills de tots dos.

stats