Gent 18/10/2021

Bill i Melinda Gates es reuneixen al casament milionari de la seva filla

La parella va fer oficial el seu divorci a l'agost, després de 27 anys casats

2 min
Epstein entra en escena en el divorci dels Gates

Quan fa tres mesos des que es va fer oficial el seu divorci, Bill i Melinda Gates s'han reunit per celebrar el casament de la seva filla Jennifer, de 25 anys, amb l'empresari d'origen egipci Nayel Nassar, una cerimònia milionària que, entre altres coses, va comptar amb l'actuació de Coldplay. El casament es va celebrar aquest dissabte al nord de l'estat de Nova York, concretament a la finca que els Gates van regalar a la seva filla quan va acabar la carrera de medicina i que va costar 16 milions de dòlars.

Bill i Melinda Gates, creadors de la fundació privada solidària més gran del món, van estar casats 27 anys, fins que el maig d'aquest any van anunciar la seva decisió de divorciar-se, un procés que va finalitzar a l'agost. La parella té tres fills, Jennifer, que està fent la seva residència a l'Hospital Mount Sinai; Rory, de 22 anys, i Phoebe, de 19 anys.

Segons els mitjans nord-americans, els preparatius per al casament de Jennifer Gates han costat uns dos milions de dòlars, ja que la casa s'ha hagut de transformar per donar resposta a les peticions de la parella. Al jardí de la casa es van construir diverses instal·lacions amb parets de vidre que van ser adornades amb hortènsies i altres plantes. Les informacions del diari New York Post assenyalaven que l'estructura principal, de forma rodona, s'assemblava a un jardí botànic.

El casament de Jennifer Gates i Nayel Nassar ha durat dos dies. Divendres a la nit va tenir lloc la cerimònia musulmana, en la qual ella portava un vestit llarg de color blanc i amb coll hàlter i anava pentinada amb una cua de cavall. Dissabte va ser el torn de la cerimònia multitudinària: acompanyada dels seus pares, amb els quals va desfilar, Jennifer Gates, que va lluir un disseny fet a mida de Vera Wang, es va casar davant de 300 convidats. La festa va estar amenitzada per Coldplay i el cantant de country Harry Hudson.

La filla de Bill i Melinda Gates va conèixer el seu marit quan tots dos estudiaven a la Universitat de Stanford. La parella es va comprometre el gener del 2020 però la pandèmia va obligar a ajornar el casament.

stats