Billie Eilish demana als seus fans que no mengin gall dindi per Acció de Gràcies

El plat més típic d'aquesta jornada provoca la mort de 46 milions d'animals d'aquesta espècie, segons ha explicat l'artista a Instagram

1 min
Billie Eilish

BarcelonaAquest dijous era Acció de Gràcies i, mentre en milions de llars nord-americanes s'enfornava un gall dindi, la cantant Billie Eilish, de 19 anys, demanava als seus fans que sisplau no es mengessin cap animal. L'autora d'èxits com Bad guy o Happier than ever va demanar a través de les stories del seu Instagram, on té prop de 100 milions de fans, que sisplau fessin un esforç i no mengessin gall dindi la nit d'Acció de Gràcies per salvar d'una mort cruel tants animals d'aquesta espècie com fos possible. "El gall dindi és una de les criatures més gentils del món i 46 milions són assassinats cada Dia d'Acció de Gràcies", va escriure la cantant, que és vegana. En una de les imatges que va publicar apareix en una granja abraçant una d'aquestes aus. "Sé que és difícil canviar les tradicions, però tingueu-ho en compte", demanava.

Eilish, una reconeguda militant animalista, va explicar en una entrevista a Vogue que ser vegana tan jove és fruit d'haver pogut conèixer molt aviat com funcionen les indústries càrnia i làctia. "Una vegada que coneixes aquest tipus de coses i les veus és tremendament difícil tornar enrere", va afirmar per a la revista. Segons explica, multitud de gent al seu voltant, fins i tot amistats pròximes, consumeixen carn, però ella no vol "dir a ningú el que ha de fer". "Senzillament és que jo no puc seguir amb la meva vida normal sabent què està passant al món animal i no fer-hi res", concloïa la cantant.

stats