Gent 14/10/2020

La boda tardana d’Antonio Resines

2 min
La boda tardana d’Antonio Resines

Fer el pas sempre costa, i a alguns més que a d’altres. Antonio Resines i la seva parella, Ana Pérez-Lorente, han necessitat 30 anys de relació per decidir-se a convertir-se en matrimoni. La idea original de la parella era muntar un bon sarau, ja que la cosa s’havia fet esperar tant, però les circumstàncies relacionades amb la pandèmia van obligar a redimensionar-ho tot a la baixa i, finalment, la boda s’ha reduït a una bona mariscada en companyia només d’alguns amics i dels familiars més pròxims.

Resines i Pérez-Lorente fan bo, doncs, el desig expressat el 2015, quan l’actor va contraure una malaltia i tots dos van afirmar que això els havia impel·lit a casar-se. Les tres dècades de relació, però, no sempre han sigut tan amables i fraternals: en dues ocasions van trencar, tot i que després va venir sempre una reconciliació.

La notícia de l’enllaç la va desvelar l’actriu Verónica Forqué en una entrevista al programa El hormiguero, de Pablo Motos.

La manera com van conèixer els nuvis va ser prou atzarosa. Era l’any 1992 i Pérez-Lorente passejava amb una amiga. “Ens segueixen”, va dir. I va proposar de separar-se, per veure si era veritat. L’actor, efectivament, li anava al darrere i li va proposar de quedar. Però van passar tres mesos fins que va poder-hi coincidir de nou. Segons va revelar ella al programa Mi casa es la tuya, de Bertín Osborne, l’intèrpret s’havia oblidat d’apuntar-se el número de telèfon d’ella: “Me’l vaig trobar un dia, a [la Puerta del] Sol, i li vaig preguntar si sabia qui era. Em va dir: «Estic fart que m’ho demanis cada cop que ens trobem. Ets l’Ana». Aquell dissabte em va trucar, vam quedar i... fins avui”.

stats