Gent 01/08/2021

Boris Johnson i Carrie Symonds esperen el seu segon fill

La dona del primer ministre explica que a principis d'any va patir un avortament

ARA
2 min
Carrie Symonds i Boris Johnson el 2020

BarcelonaEl primer ministre britànic, Boris Johnson, i la seva dona, Carrie Symonds, esperen el seu segon fill. Així ho ha anunciat ella a través del seu compte d'Instagram, on també ha explicat que a principis d'any va patir un avortament que la va deixar desolada. "Els problemes de fertilitat poden ser molt difícils per a moltes persones, especialment quan en plataformes com Instagram pot semblar que tot va bé", ha explicat Symonds a través del seu compte privat d'Instagram, a la qual tenen accés alguns mitjans de comunicació britànics.

La dona de Johnson, de 33 anys, ha confessat que se sent "increïblement beneïda" de tornar a estar embarassada, però alhora "com un sac de nervis". Symonds ha afegit que estan esperant el seu "bebè arc de Sant Martí", una expressió anglosaxona que s'utilitza per referir-se als nadons nascuts després d'un avortament. En aquest sentit, la primera dama britànica ha volgut compartir l'experiència personal esperant que serveixi "de consol" a altres dones que han passat pel mateix. "Per a mi va ser reconfortant sentir els testimonis d'altres persones", ha relatat.

El setè fill del primer ministre

Aquest serà el segon fill de la parella i el setè de Johnson, que té 57 anys. El primer del matrimoni, Wilfred, va néixer a finals d'abril de l'any passat, just després que Johnson rebés l'alta de l'hospital on va ser ingressat per coronavirus. Symonds i Johnson es van casar en secret el maig passat a la catedral catòlica de Westminster, a Londres, tot i que la parella havia fet pública la seva relació el 2018. Symonds es va traslladar a la residència presidencial de Downing Street a principis del 2019 i es va convertir així en la primera parella d'un primer ministre britànic que hi vivia sense haver contret matrimoni amb ell. Amb el casament del maig passat la parella va coronar una altra fita: va ser el primer cop en 199 anys que un primer ministre britànic es casava estant en actiu.

Boris Johnson va tenir els seus quatre primers fills amb l'advocada i actualment consellera de la reina Elisabet II Marina Wheeler, amb qui va compartir 25 anys de matrimoni. El primer ministre va mantenir una relació extramatrimonial amb l'especialista en art Stephanie Macintyre, amb qui va tenir una filla. Més tard va conèixer Symonds quan ella treballava al departament de premsa del Partit Conservador. El 2018 Johnson va anunciar que es divorciava de Wheeler i just després va fer pública la seva relació amb Symonds.

stats