Gent 10/07/2020

Brad Pitt i Angelina Jolie fan les paus gràcies a la teràpia familiar

Després d'anys barallats, l'exparella torna a tenir una relació cordial

Ara
1 min
La pel·lícula que no va poder salvar Brangelina

BarcelonaDesprés d'un convuls divorci, Angelina Jolie i Brad Pitt han aconseguit que la civilitat torni a la seva relació. Segons avança la revista People, els actors han pogut reconduir la seva relació gràcies a la teràpia familiar. Una font pròxima a l'exparella recollida per la publicació assegura que la teràpia els ha ajudat a resoldre el conflicte de la custòdia dels fills i com Pitt podia tornar a estar present en la vida dels nens.

"Els ha costat molt temps, amb molta teràpia familiar, arribar a aquest punt", explica la font, que detalla que la tensió entre tots dos ha desaparegut. "Els fills més petits divideixen el seu temps entre les cases de tots dos, i al Brad li encanta passar tant temps com pot amb ells. Sembla molt més feliç", apunta. De fet, aquesta setmana Pitt va ser fotografiat quan sortia de casa de la seva exdona després de visitar els fills.

Brad Pitt i Angelina Jolie es van conèixer l'any 2004 mentre rodaven Sr. y Sra. Smith i es van casar una dècada després. Dos anys després del casament, Jolie va demanar el divorci al·legant "diferències irreconciliables". Durant el temps que van estar junts, els actors van formar una família nombrosa amb sis fills: Maddox, de 18 anys, Pax, de 16, Knox, de 12, Zahara, de 15, Shiloh, de 14, i Vivienne, de 12.

stats