Gent 24/08/2021

Brad Pitt i Bad Bunny s'estomaquen en les primeres imatges de 'Bullet Train'

El film serà el debut del cantant en el món de la interpretació

2 min
El cantant porto-riqueny Bad Bunny en una imatge compartida per ell a les xarxes socials

BarcelonaLa pel·lícula d'acció Bullet Train va presentar ahir als EUA les seves primeres imatges a la CinemaCon amb un clip en què es veu el cantant de reggaeton Bad Bunny barallant-se amb Brad Pitt. Aquest és el primer avançament de la cinta de Sony, que arribarà als cinemes el 8 d'abril del 2022. La CinemaCon, la trobada empresarial més important de la gran pantalla, que torna aquesta setmana a Las Vegas (EUA), és on es va poder veure aquest enfrontament "de màxima adrenalina" entre Bad Bunny i Brad Pitt dins d'un vagó de luxe d'un tren.

No obstant això, aquestes imatges seran per ara un secret compartit només entre els privilegiats assistents a la CinemaCon, ja que el clip no es va fer públic a internet i caldrà esperar que en un futur no gaire llunyà s'estreni el primer tràiler de Bullet Train. La pel·lícula està dirigida per David Leitch, un expert en el cinema d'acció gràcies a títols com Atomica (2017), Deadpool 2 (2018) i Fast & Furious: Hobbs & Shaw (2019). En el potent repartiment de Bullet Train també hi ha Sandra Bullock, Joey King, Andrew Koji, Zazie Beetz, Michael Shannon, Aaron Taylor-Johnson i Brian Tyree Henry.

Bullet Train és un dels projectes que Bad Bunny, conegut per temes urbans llatins com La noche de anoche –amb Rosalía– o Ignorantes, ha escollit per al seu salt a la interpretació. L'única experiència prèvia del cantant porto-riqueny en la interpretació és un cameo a F9 (2021), però ara també té previst aparèixer a la sèrie Narcos: México i la pel·lícula American Sole. Bullet Train va formar part de l'esdeveniment a la CinemaCon de Sony, que també va presentar el primer tràiler de Spiderman: Sin camino a casa. Bad Bunny ha participat fa poc com a invitat en un campionat de lluita lliure, en què els cops i la lluita estan interpretats i no són reals, cosa que li pot servir per a aquestes escenes de la pel·lícula. Brad Pitt per la seva banda té una llarga experiència en escenes de violència a la gran pantalla.

'La noche de anoche', de Bad bunny i Rosalía
stats