Gent 17/12/2019

Brad Pitt i Jennifer Aniston es desitgen bones festes a casa d'ella

La festa es va celebrar a la mansió de Bel-Air de l'estrella de 'Friends', on Pitt va arribar el primer

Ara
2 min
Jennifer Aniston, homenatjada als  People’s Choice Awards

BarcelonaBrad Pitt i Jennifer Aniston ja s'han desitjat bones festes. Tot i que estava previst que protagonitzessin una retrobada als Globus d'or el 5 de gener, els que van ser la parella de Hollywood durant una dècada ja s'han vist, encara que no amb la llum dels flaixos a la cara. L'estrella de Friends va organitzar una festa de Nadal a la seva mansió, ubicada a l'exclusiu barri de Bel-Air, a la qual va invitar els seus grans amics, entre ells el seu exmarit.

Segons I! News, l'actor –marit d'Aniston entre el 2000 i el 2005– va ser el primer d'arribar i el penúltim d'anar-se'n. Aniston, que està enamorada del Nadal, va convocar a aquesta festa amics com Gwyneth Paltrow, Kate Hudson –de qui es va publicar que mantenia una relació amb Pitt després del divorci de Jolie– o Jimmy Kimmel. "La festa anual per decorar l'arbre de Nadal sempre és la preferida de la Jen com a amfitriona. Li encanta el Nadal. Com és habitual, va assistir-hi un gran grup d'amics", explica una font a People, que afegeix que ella i Pitt "han estat en contacte diverses vegades des del seu aniversari i són amics".

L'actor ja va participar a la festa del 50è aniversari d'Aniston, amb qui ha intensificat la relació des del divorci d'ell amb Jolie. La revista People va publicar en aquell moment que l'exparella té una "relació molt civilitzada" i que "no se li hauria demanat que hi anés [a la festa] si no fos així". "Era una gran nit" per a l'actriu i "les persones importants de la seva vida es van reunir per celebrar-la amb ella. El Brad encaixa en aquest grup, i era natural que volgués ser-hi".

Pitt: “Em vaig passar els 90 amagant-me i fumant herba”

En aquest moment, tant ell com ella estan solters. Aniston es va divorciar el 2018, dos anys després que Pitt i Jolie ho deixessin. L'actriu es va separar de Justin Theroux, també actor, després de set anys junts, dos dels quals casats. Tot i que aquesta situació podria fer semblar que és possible una reconciliació entre ells, la realitat sembla ben diferent. "Durant més d'una dècada han viscut vides totalment separades i, per tant, no és sorprenent que s'hagin convertit en persones totalment diferents de les que eren quan estaven junts", va explicar una font que els coneix a People.

stats