Gent 20/01/2020

Brad Pitt i Jennifer Aniston, retrobament còmplice

Els dos actors van acaparar el protagonisme de l'entrega dels premis del Sindicat d'Actors

Alejandra Palés
2 min
Brad Pitt i Jennifer Aniston al 'backstage' dels premis SAG

BarcelonaEl matrimoni entre Brad Pitt i Jennifer Aniston va ser un dels més envejats de finals dels anys 90 i principis del 2000, fins que es van separar arran de la infidelitat d'ell amb Angelina Jolie. Passats quinze anys, la relació entre tots dos sembla ser més cordial que mai, tal com van demostrar la nit de diumenge a l'entrega dels premis del Sindicat d'Actors (SAG), on se'ls va veure còmplices i divertits. Tenien motius per estar contents: Pitt va guanyar el premi al millor actor de repartiment per Érase una vez en... Hollywood i Aniston es va alçar amb el guardó a millor actriu dramàtica de televisió per The morning show (Apple TV+).

Moment en què Aniston i Pitt se saluden
Brad Pitt i Jennifer Aniston en un altre moment de la gala

Les fotos de tots dos saludant-se i felicitant-se al backstage de la cerimònia han causat sensació a les xarxes socials, on molts usuaris han compartit les instantànies. Més enllà de les imatges, els usuaris s'han mostrar entusiasmats amb un vídeo en què es pot veure a Pitt contemplant a través d'una pantalla el discurs d'agraïment d'Aniston.

Aquests no van ser els únics moments en què es va intentar buscar senyals de complicitat entre tots dos actors. En el seu discurs d'agraïment pel premi al millor actor de repartiment, Pitt va ironitzar sobre com de "difícil" havia sigut interpretar un home que "es droga, es treu la samarreta i no es porta bé amb la seva dona", moment en què la realització de la gala va aprofitar per enfocar una somrient Aniston, que es trobava entre el públic.

Després del sotrac que va suposar el seu divorci –la parella es va casar el 2000 i es va separar cinc anys després–, Pitt i Aniston han aconseguit reconduir la seva relació, especialment després que l'actor se separés de Jolie. De fet, Pitt va ser un dels convidats de la festa del 50è aniversari d'Aniston, celebrada el febrer del 2019. Després d'estar casada amb Pitt, l'actriu de Friends es va casar amb Justin Theroux l'any 2015 i, tot i que es van separar dos anys després, encara mantenen una bona relació.

stats