Bennifer
Gent 28/06/2022

El caríssim cotxe amb què el fill petit de Ben Affleck s'ha accidentat

Samuel Affleck, de 10 anys, va posar-se al volant perquè el seu pare li va donar permís: el que no sabia és que els paparazzi els estaven gravant

2 min
Ben Affleck

BarcelonaEl diumenge familiar de Jennifer Lopez i Ben Affleck va acabar accidentat. La mediàtica parella va sortir de casa seva acompanyada de Samuel, el fill menor de l'actor amb la seva exdona Jennifer Garner. La intenció era veure cotxes en un concessionari de luxe a Los Angeles, Califòrnia, on resideixen plegats. Un cop al concessionari van decidir provar un Lamborghini Urus groc de mostra per ser conduït pels potencials clients. La mala pensada de tot plegat va ser que Affleck va decidir que fos el seu fill petit qui conduís l'automòbil de luxe. El nen, de 10 anys, es va posar al volant mentre JLo ocupava un seient a la part del darrere del cotxe i ell estava al del copilot. El cotxe va acabar encastat contra un BMW blanc estacionat.

Segosn TMZ, el cop no va ser fort i tots tres van sortir-ne il·lesos. Potser el pitjor de tot plegat és que uns paparazzi van captar l'escena que havia propiciat la mala idea d'Affleck, que com la seva xicota es va emportar un gran ensurt. De fet, les fotografies de l'accident han acabat publicades en mitjans de tot el món. El cotxe amb què el nen es va accidentar perquè el seu pare l'hi va permetre costa entre 250.000 i 300.000 euros. El model Urus de Lamborghini és un dels més venuts de la firma italiana i acapara el 60% del total de les vendes globals de la companyia.

Segons ha transcendit, ni els treballadors del concessionari ni Affleck van ser capaços de moure el Lamborghini groc, que va quedar encallat entre el cotxe que tenia darrere i un altre, estacionat al davant. Després del xoc, l'actor es va encarregar de solucionar la situació amb els responsables de la botiga, mentre que Lopez i el petit Samuel feien com si no hagués passat res i passejaven per buscar un altre cotxe que els agradés. De fet, el nen va quedar enlluernat per un model taronja amb el qual es va voler fer fotos i va ser la cantant qui les hi va fer.

Lluny de cap mena de conflicte, els treballadors del concessionari van aprofitar per fer-se una foto amb la famosa parella, coneguda al món de la premsa rosa com Bennifer. Després de l'accidentada jornada, tots tres van tornar cap a casa amb el seu Mercedes Benz negre, sense fer cas de les preguntes dels paparazzi i, esclar, sense que fos el nen qui pilotés el cotxe.

stats