Gent 02/05/2022

Carlota de Cambridge, retratada per la seva mare per al seu setè aniversari

La nena, quarta en la línia successòria britànica, posa amb la seva mascota en una fotografia ofical signada per Kate Middleton

2 min
Carlota de Cambridge, en el retrat difós per celebrar el seu setè aniversari

BarcelonaCarlota de Cambridge celebra avui l'aniversari i ha tornat a acaparar el protagonisme arran de les fotos que els seus pares han divulgat d'ella, que fa set anys. La nena, l'única filla que tenen els ducs de Cambridge, protagonitza un parell de fotos inèdites que des de Palau han fet públiques a través de les xarxes socials, com van fer recentment amb el seu germà Lluís, el més petit tres fills de Kate Middleton i Guillem, que va néixer el dia de Sant Jordi.

A les fotografies, Charlotte posa somrient al costat d'una de les seves mascotes, un gos anomenat Orla, que forma part de la família des de fa anys i que ja ha aparegut anteriorment en alguna de les seves imatges més familiars. La imatge de la nena, plena de simpatia i naturalitat, la mostra asseguda al mig d'un camp ple de flors de color lila amb un jersei de trenes de color blau i una camisa blanca amb pics amb la vora brodada.

Amb la difusió d'aquestes imatges, ja es converteix en tradició que Kate Middleton sigui l'autora dels retrats oficials que es distribueixen dels seus fills, hereus del tron britànic. De fet, Jordi, el gran, ocupa el tercer lloc en la jerarquia del tron; Carlota és la quarta i Lluís el cinquè. La duquessa de Cambridge és una apassionada de la fotografia i amb els seus tres fills és amb qui més practica.

Tal com està previst, amb l'arribada del bon temps la presència dels fills dels ducs de Cambridge augmentarà progressivament perquè s'incrementarà el nombre d'actes públics relacionats amb el Jubileu de Platí de la reina Elisabet II, que arribaran al seu màxim apogeu al juny. De fet, s'espera que Jordi, Carlota i Lluís formin part de la tradicional desfilada Trooping the Colour, amb què la reina britànica celebra oficialment el seu aniversari, que en realitat és el 21 d'abril.

stats