Gent 15/05/2019

Canes enlluerna amb els 'looks' més impressionants

Estrelles franceses, 'influencers' de tot el món i models dominen la catifa vermella

Joan Callarissa
3 min
Cannes enlluerna amb els 'looks' més impressionants

BarcelonaEl Festival de Canes va inaugurar aquest dimarts la 72a edició amb una catifa vermella plena de cares conegudes que anaven molt més enllà del cinema. Aquesta mítica festa francesa del cinema, com la resta de catifes vermelles on hi ha molta atenció mediàtica, es va convertir en un aparador per a les firmes de moda que van voler vestir les assistents amb els seus millors dissenys. Actrius però també 'top models', cantants i 'influencers' no es van perdre aquesta cita plena de glamur. Aquests són els 'looks' més destacats de la primera jornada:

Charlotte Gainsbourg vestida de Saint Laurent amb un vestit curt d'inspiració 'animal print' i acompanyada de Javier Bardem

Charlotte Gainsbourg vestida de Saint Laurent amb un vestit curt d'inspiració 'animal print' i acompanyada de Javier Bardem.

Alessandra Ambrosio

La 'top' brasilera Alessandra Ambrosio es va presentar a la catifa vermella vestida de Ralph and Russo i amb joies de Boucheron.

Elle Fanning

L'actriu Elle Fanning, que enguany és membre del jurat, va acudir a la festa amb un vestit setinat de color carn signat per Gucci i que, amb un escot V cenyit, tenia vol a la part inferior i una capa a la part posterior.

Farhana Bodi

L'estrella de les xarxes socials d'ascendència índia Farhana Bodi va fer acte de presència a la catifa vermella amb un voluminós vestit blau elèctric que mesclava lluentons i gasa i tul. El signava Atelier Zuhra.

Araya A. Hargate

La model i actriu d'origen tailandès Araya A. Hargate va desfilar per la catifa vermella amb un cridaner disseny fet de tul que combinava diferents tons de lila i que recordava, en aquest sentit, el que va portar recentment a la gala del Met Katie Holmes. Aquell era signat per Zac Posen i aquest per Ralph & Russo. Tul i lila, tendències de la temporada.

Izabel Goulart

La model Izabel Goulart, amb un vestit llis en to malva, deixava tota l'esquena a la vista. Signava la creació Etro.

Julianne Moore

Verd ampolla, escot Bardot i vestit llis van ser els elements clau de la posada en escena de l'actriu Julianne Moore, que va confiar la seva elegància habitual a Dior i es va decidir per joies de Choppard.

Eva Longoria

Alberta Ferretti va signar el disseny asimètric en to rosa que es va posar l'actriu Eva Longoria, que va fer del tall a la cama un reclam superior al del pronunciat escot del disseny.

Chloë Sevigny

Mugler signava el vestit d'inspiració Hollywood clàssic que Chloë Sevigny portava per a la inauguració del festival. Una cintura i un tall a la faldilla perfectes quedaven absolutament invisibilitzats per un bust que desbordava un escot evidentment insuficient.

stats