Gent 13/02/2020

Cayetano Martínez de Irujo, hospitalitzat de nou

El fill de la duquessa d'Alba pateix problemes intestinals freqüents

Ara
1 min
Cayetano Martínez de Irujo lloga el seu palau

BarcelonaCayetano Martínez de Irujo torna a patir problemes de salut. Segons ha avançat El País, el fill petit de la duquessa d'Alba va ingressar aquest dimarts d'urgència a la clínica La Luz de Madrid a causa d'un problema intestinal. Martínez de Irujo era a Sevilla quan es va començar a trobar malament i va decidir traslladar-se fins a Madrid perquè l'atengués el seu metge habitual, el doctor Enrique Moreno, el mateix que va fer el trasplantament de fetge a Raphael l'any 2003.

L'actual comte de Salvatierra pateix problemes intestinals des de fa temps i el passat mes de setembre va ser operat d'una obstrucció a l'intestí. En aquell moment, la intervenció, la novena a la qual se sotmetia per problemes intestinals, el va obligar a cancel·lar la presentació de les seves memòries, De Cayetana a Cayetano.

Martínez de Irujo arrossega aquests problemes de salut des del 2014, el mateix any en què va morir la seva mare, la duquessa d'Alba. Poc després de la defunció, el genet va ser operat per primera vegada.

stats