Gent 11/05/2021

Chiara Ferragni, fitxada com a ambaixadora global de Bvlgari

La italiana es la 'influencer' més sol·licitada del món, a més d'una important empresària del sector de la moda

2 min
Guanyar 15.000 euros en un mes sent un anunci humà

BarcelonaLa influencer italiana Chiara Ferragni, de 34 anys, s'uneix a la llista d'ambaixadores de la firma de joieria Bvlgari, com ja van fer Zendaya, la supermodel Lily Aldridge, l'actriu i cantant britànica Naomi Scott i l'espanyola Ester Expósito. "Una nova joia en la nostra família d'ambaixadors", així l'han presentat els responsables de la firma. Clienta des de fa molt temps de la casa romana, la líder d'opinió i empresària de moda comparteix amb Bvlgari el mateix enfocament "independent, audaç i autèntic" -han exposat en un comunicat- que ha captivat milions de seguidors a tot el món a través de les xarxes socials, on té més de 23 milions de seguidors.

Ferragni per a una editorial de moda

"És un honor donar la benvinguda a Chiara Ferragni a la família Bvlgari com a nova ambaixadora global", ha afirmat el director executiu de Bvlgari, Jean-Christophe Babin. Ferragni ha assenyalat que Babin "encarna a la perfecció l'esperit més autèntic de la nostra firma, que té les seves arrels en valors positius com l'alegria, la creativitat, la bellesa, la magnificència i la qualitat, però també la gràcia i la generositat". Per la seva banda, Ferragni ha assegurat que se sent "molt orgullosa" de formar part de la firma, de la qual destaca que el seu llegat està vinculat a l'audàcia de dissenys icònics. "Aquesta és la raó per la qual estem unint forces per enfocar-nos en tenir un impacte social amb les nostres activitats futures", ha explicat Chiara Ferragni.

La imatge de la presentació oficial de Ferragni per a Bvlgari

En les imatges enregistrades per a l'ocasió, a càrrec del fotògraf Giulio Rustichelli, Ferragni posa amb alguns dels dissenys més icònics de la casa romana, que van des de col·leccions de la signatura B.Zero1, Serpenti i Serpenti Viper fins a un impressionant collaret d'alta joieria. Fa tan sols un mes, Tod's va anunciar que l'empresària s'incorporava al seu Consell d'Administració, una notícia que va disparar les accions del grup un 14% a la borsa de Milà. I fa dos anys, Venècia es va rendir als seus peus amb un documental, Chiara Ferragni-Unposted, en què la directora Elisa Amorouso repassa la seva vida personal, el seu ascens a la fama i l'imperi que ha construït, una dona a la qual la revista Forbes defineix com a icona d'estil, elegància i model de vida per als joves de l'era de l'internet social.

Ferragni, nascuda a Cremona el 1987, i el raper Fedez han estat recentment pares d'una nena, Vittoria, el seu segon fill després de Leo. Pionera a l'hora de crear un bloc de moda, és una de les prescriptores de moda amb més influència del món i té les seva pròpia firma de moda: Chiara Ferragni Collection, de la qual és imatge, cosa que no li ha impedit realitzar col·laboracions amb Louis Vuitton, Chanel o Burberry.

Ferragni, el seu marit i els seus dos fills
stats