Gent 12/06/2019

Chiara Ferragni reivindica els pits petits davant les crítiques rebudes a les xarxes

"Pits petits, gran cor", ha escrit en aquesta imatge a Instagram, on té 16 milions de 'followers'

Ara
1 min
Chirara Ferragni reivindica els pits petits davant dels atacs rebuts a les xarxes

BarcelonaDesprés que la seva aparició a Canes amb un vestit del dissenyador Lorenzo Serafini aixequés tanta polseguera, la bloguera i 'influencer' de moda Chiara Ferragni no ha callat. Al contrari, la italiana ha aixecat la veu per reivindicar els "pits petits", com ella mateixa els ha definit, que en el seu cas assegura que van acompanyats d'un "gran cor".

En el festival cinematogràfic francès, la bloguera va posar-se un vestit de Serafini que consistia a la part superior en un sostenidor amb tirants negres amb metalls clavats que no inflava el seu volum de bust i que deixava veure la seva talla natural. Això va fer que alguns dels seus seguidors la critiquessin per elegir aquell disseny que "no feia per a ella" a les seves xarxes i, fins i tot, la deixessin de seguir. Concretament, tal com va anunciar ella, ho van fer 2.000 persones.

Davant d'aquella incòmoda situació, Ferragni va deixar passar uns dies fins a reivindicar el seu físic natural, que sembla que no té gaires intencions de modificar. Als 32 anys, és una de les blogueres de moda més influents del món, amb 16 milions de seguidors només a Instagram. També és una empresària d'èxit amb la seva pròpia firma. Actualment, està casada amb el raper italià Fedez i té un fill des del 2018 que es diu Leo.

stats