Idil·lis
Gent 25/07/2022

El cofundador de Google Sergey Brin es va divorciar al descobrir una relació de la seva dona amb Elon Musk

Segons 'The Wall Street Journal', l'empresari del buscador més famós d'internet ha ordenat retirar totes les inversions que tenia en les empreses del fundador de Tesla

2 min
Elon Musk, pare de bessons amb una empleada

BarcelonaEl cofundador de Google Sergey Brin es va divorciar de la seva dona, Nicole Shbahan, a principis d'aquest any després de descobrir que ella havia mantingut una aventura amorosa a finals de la tardor passada amb el magnat Elon Musk, ha informat aquest diumenge el diari The Wall Street Journal (WSJ). El diari, que cita coneixedors de l'assumpte, també va indicar que l'idil·li amorós entre Musk i Shbahan va posar fi a la llarga amistat que el líder de Tesla mantenia amb el cofundador de Google.

El diari recorda que Musk, considerada la persona més rica del planeta, va visitar habitualment durant anys Brin, la vuitena fortuna del planeta, a casa seva, a Silicon Valley (Califòrnia). Una amistat que es va estendre als negocis, ja que durant la crisi econòmica del 2008 Brin va aportar uns 500.000 dòlars a Tesla quan la companyia de vehicles elèctrics de luxe intentava augmentar-ne la producció.

Nicole Shbahan i Sergey Brin

Segons les fonts esmentades pel mitjà, les tensions entre els dos magnats han augmentat els últims mesos, fins al punt que Brin ha ordenat als seus assessors financers que venguin les seves inversions personals a les empreses de Musk. Els documents judicials del divorci, presentats el gener passat, citen "diferències irreconciliables" entre la parella com a motiu de la separació. Sempre d'acord amb el diari, Brin i Shbahan feia un any que estaven separats, però vivien junts quan va tenir lloc el suposat affair, ocorregut a principis de desembre i que va derivar en divorci.

En els últims mesos, Musk ha atret el focus mediàtic no només per les seves activitats empresarials al capdavant de Tesla o la companyia aeroespacial SpaceX, també pels seus extravagants missatges a les xarxes socials, el culebró de la compra de Twitter –que, de moment, ha acabat als tribunals– i les seves relacions sentimentals i també com a pare. A més, al maig es va conèixer que una hostessa de vol de SpaceX va denunciar l'empresari per assetjament sexual, cosa que Musk ha negat. Al juliol es va saber que el fundador de Tesla va tenir un parell de bessons en secret el novembre de l'any passat amb Shivon Zilis, una supervisora de projectes de la seva companyia Neuralink.

stats