La Festa de la Platja

Concert exclusiu de Renaldo & Clara per al Dia Internacional de les Platges

Per segon any consecutiu Estrella Damm organitza amb la col·laboració de la Fundació CRAM la Festa de la Platja el dissabte 16 de setembre a les cinc de la tarda

ARA
2 min
Cartell La Festa de la Platja

BarcelonaDes de fa anys que a la nostra costa s'acumulen deixalles que suposen una gran amenaça per a la biodiversitat marina i també per al nostre benestar. Per aquest motiu i per segon any consecutiu Estrella Damm i el Centre de Recuperació d'Animals Marins (CRAM) ofereixen la Festa de la Platja el dissabte 16 de setembre a partir de les cinc de la tarda, el Dia Internacional de les Platges. Es farà una neteja multitudinària a la platja del Prat de Llobregat i els voluntaris podran gaudir d'un concert exclusiu de Renaldo & Clara, un dels grups més rellevants dins del panorama pop català.

La iniciativa està organitzada per Damm i comptarà amb la col·laboració dels tècnics de la Fundació CRAM, que participaran en la supervisió d'una recollida eficient i segura. El centre de recuperació que conduirà la jornada és una entitat sense ànim de lucre amb més de 25 anys d'experiència en l'assistència i recuperació d'espècies marines en perill per reintroduir-les al seu hàbit. Paral·lelament, també fan una gran tasca per conscienciar la població sobre l'emergència ecològica a la qual està exposat el Mediterrani i la necessitat urgent de protegir els nostres mars. De fet, l'any passat ja es va celebrar la Festa de la Platja i va tenir un important impacte en la millora de l'ecosistema de les platges del Llobregat gràcies a la participació d'unes 270 persones.

Per amenitzar i recompensar el treball voluntari, els assistents tindran accés exclusiu a les instal·lacions del CRAM, on podran gaudir del concert de Renaldo & Clara. El grup lleidatà portarà al Prat de Llobregat les cançons del seu darrer disc, La boca aigua, estrenat aquesta primavera. Totes les persones que vulguin gaudir de la Festa de la Platja s'hi poden inscriure a través de l'enllaç habilitat per Estrella Damm, fins a completar l'aforament.

stats