Gent 23/05/2022

Courtney Love confessa que Johnny Depp li va salvar la vida en una sobredosi

Les declaracions de l'artista, de 57 anys, s'han fet virals perquè també parla de la relació de la seva filla amb l'actor de 'Pirates del Carib'

2 min
Courtney Love

BarcelonaLa cantant i actriu nord-americana Courtney Love, vídua del músic Kurt Cobain, ha expressat el seu suport a l'actor Johnny Depp, que es troba enmig d'un mediàtic judici per difamació en contra de la seva exesposa Amber Heard. En un vídeo que s'ha fet viral a través d'un compte que no és el seu, es pot veure la cantant recordant la vegada que l'intèrpret li va salvar la vida, el 1995. “No vull jutjar ningú públicament, però els vull dir que el Johnny em va salvar la vida el 1995, quan vaig tenir una sobredosi fora de The Viper Room”, explica l'artista sobre Depp, que li hauria fet maniobres per reanimar-la fins que va arribar l'ambulància. En aquell local, del qual Depp era copropietari llavors, va ser on també va patir una sobredosi el jove actor River Phoenix, en aquell cas amb menys sort que Love, ja que va morir amb només 23 anys.

"Johnny, quan jo era addicta al crac i Frances [la filla de Love i Kurt Cobain] estava havent de patir tot això amb treballadors socials, li va escriure una carta de quatre pàgines que ella no em va voler ensenyar mai", explica l'artista, que assenyala que llavors "realment no coneixia" Depp. Love també recorda que quan la seva filla celebrava el seu tretzè aniversari Depp es va encarregar de “contractar limusines per recollir la meva filla i les seves amigues per veure Pirates del Carib”. “Ho va fer un munt de vegades. Ell li va donar el seu seient a les estrenes amb el seu nom”, recorda l'artista, que confessa que no ha vist mai "cap d'aquelles pel·lícules de pirates, però Frances les adora” i que Depp li hauria salvat la vida també a la seva filla, cosa que la mateixa Frances li hauria dit a Love.

A pesar de tots aquests elogis que la vocalista de Hole dedica a Depp, pren distància també amb els possibles fets que es jutgen actualment en el mediàtic judici que enfronta l'actor amb la seva ex, Amber Heard. “He estat la dona més odiada dels Estats Units i del món, fins i tot abans que TikTok existís [...] Sento molta empatia pel que Amber deu estar sentint. Dic, t'imagines com s'ha de sentir per això?”, reflexiona la cantant. "Però si uses un moviment per al teu benefici personal i n'abuses, espero que la justícia faci el que hagi de fer", conclou.

stats