Nadal

Damm posa en marxa el compte enrere per a Nadal amb el seu calendari d'advent

L'edició d'aquest any ha estat dissenyada per la il·lustradora Maria Diamantes

ARA
1 min
Imatge del calendari d'advent

BarcelonaSi l'estiu comença quan s'emet l'anunci d'Estrella Damm, Nadal s'acosta quan la cervesera llança el seu calendari d'advent, que enguany arriba a la tercera edició. El nou calendari ha estat dissenyat per la il·lustradora barcelonina Maria Diamantes, que ha reinterpretat l'Antiga Fàbrica Estrella Damm amb el seu estil minimalista.

El nou calendari amaga darrere la façana de l'emblemàtic edifici de Barcelona vint-i-quatre sorpreses per delectar els amants de la cervesa. En total, hi ha disset cerveses i set obsequis sorpresa, que es podran descobrir dia rere dia de l’1 al 24 de desembre. L'Antiga Fàbrica Estrella Damm és un dels puntals de la companyia, ja que és allà on es va elaborar cervesa durant gairebé 85 anys.

Més enllà de les sorpreses, el calendari anirà acompanyat d’una guia de maridatges elaborada pels mestres cervesers de Damm, en la qual oferiran les seves recomanacions per acompanyar cadascuna de les cerveses del calendari –des de les més antigues de Damm fins a les més recents– amb les millors propostes gastronòmiques. 

Qui vulgui començar a escalfar motors de cara a Nadal amb la companyia de Damm pot adquirir el calendari d'advent a la botiga online de la cervesera (Shop.damm.com). Aquesta edició limitada té un preu de 79 euros la unitat, i les despeses d'enviament estan incloses a tot Catalunya.

stats