Danna Paola demanda els seus representants per haver-li estafat el 50% del que guanyava

L'artista, de 26 anys, és coneguda a Espanya pel seu paper a 'Élite' i per haver sigut 'coach' de 'Top star'

2 min
L'actriu i cantant mexicana Danna Paola

BarcelonaLa cantant Danna Paola ha decidit emprendre accions legals contra les empreses que la representaven i contra els seus exmànagers després d'assabentar-se que, suposadament, l'estaven estafant. Segons la revista TVyNovelas, l'actriu i cantant mexicana ha descobert que els seus exrepresentants i les companyies SSRS Star Publicity & Moda i Icon Management portaven tres anys guanyant més diners que ella. L'artista, a través dels seus advocats, els ha demandat per frau i abús de confiança, tal com relata l'esmentat mitjà.

El suposat frau que denuncia Danna Paola hauria començat fa més de tres anys i l'artista els hauria descobert recentment gràcies als contractes que ha signat en aquest temps amb diferents marques i projectes. L'equip d'advocats de la cantant mexicana, el nom real de la qual és Danna Paola Rivera Munguía, hauria demanat una auditoria a les empreses de representació. Segons publica TVyNovelas de la part demandant, l'artista hauria sigut "estafada amb la meitat dels seus ingressos en cada contracte" que va signar.

L'advocat Guillermo Pous, que encapçala el bufet que la representa, va comunicar a l'agost que Danna Paola trencava els seus contractes amb aquestes companyies, sense perjudici en "cap classe de compromís que hi hagués hagut" però sense avançar aquesta realitat judicial que ocupa ara l'artista. "Continuo el meu camí lliure per seguir construint i gaudint del que més estimo", va declarar l'artista llavors. Entre els representants demandats hi ha Sandra Sherezada Sánchez Roldán, que va ser condemnada a presó el 2015 per frau contra una altra destacadíssima cantant mexicana, Belinda.

Danna Paola, de 26 anys, és una celebritat global que treballa entre el seu Mèxic natal, Espanya i els EUA. Tot i la seva joventut, ja té al darrere una llarga carrera en què ha combinat la música i la interpretació. Filla del cantant mexicà Juan José Rivera, Danna Paola va començar amb la música, però el projecte que va globalitzar la seva fama va ser la sèrie Élite, en la qual interpretava Lu Montecinos. Una altra producció en què ha participat ha sigut La señora, de Telemundo, en la qual participa al costat de la també mexicana Aracely Arámbula.

A principis dels 2000, Danna Paola ja participava en telenovel·les com María Belén (2001) o ¡Vivan los niños! (2002). Al cinema va treballar a Arráncame la vida (2008) i Enredados (2010). Alguna de les cançons més conegudes d'ella quan era petita són Mundo de caramelo (2007) i, ja d'adolescent, Lo que no sabes (2018) o Mala fama (2019). A la televisió espanyola ha destacat recentment per la seva participació com a coach del programa de Telecinco Top star, al costat de Risto Mejide i Isabel Pantoja.

stats