Gent 17/03/2021

Demi Lovato confessa en un documental que el seu camell la va violar després de drogar-la

La sobredosi, el 2018, li va provocar tres vessaments cerebrals i seqüeles que encara arrossega

2 min
Demi Lovato en una fotografia recent

BarcelonaAmb la promoció del seu últim disc, Dancing with the devil, Demi Lovato ha fet coincidir l'estrena de la sèrie documental sobre la seva vida que veurà la llum amb el mateix nom que el disc per al gran públic la setmana que ve a YouTube Originals, però de la qual ja han arribat diversos espòilers dels Estats Units, on es va estrenar aquest dimarts durant el decurs del Festival de Cinema SXSW, radicat a Texas. A través del que s'ha pogut veure fins ara, a la sèrie parla obertament dels seus problemes alimentaris, de l'ansietat que ha patit durant anys i de les dues violacions que ha patit al llarg de la seva vida.

L'última va ser després de la seva última sobredosi, que l'ha tingut apartada del món de la música fins ara. Com ja va transcendir, el 2018 la cantant ja va estar a punt de morir a causa d'una sobredosi. El que no se sabia és que aquell abús de substàncies va ser coaccionat pel seu camell, que un cop les havia ingerit, la va violar. "No només vaig patir una sobredosi. Es van aprofitar de mi", explica l'artista. "La va fer col·locar molt i la va deixar tirada en perill de mort", explica la seva amiga Sirah Michell sobre el traficant. "Quan em van trobar estava nua i blava. Literalment, m'havia deixat morir després d'haver-se aprofitat de mi", conclou Lovato, de 28 anys.

Portada del documental sobre Lovato

L'altre abús sexual de què parla al documental és el que va patir quan encara era menor i treballava per a Disney. Diu que es va produir entre els rodatges de Camp Rock i Camp Rock 2. Tot i que se n'havia queixat a l'agressor i al seu entorn, diu que des de la productora no van fer-hi res i el van incloure en el repartiment de la següent pel·lícula com si no hagués passat res. "Mai el van fer fora de la pel·lícula que estava fent. Sempre me'n vaig mantenir apartada perquè he tingut massa coses a dir. No ho sé, m'he cansat d'obrir la boca i que aquest sigui el resultat", lamenta.

Demi Lovato publicarà el 2 d'abril l'àlbum Dancing with the devil. The art of starting over, el primer des de la sobredosi per la qual va estar hospitalitzada el 2018 i que, segons va revelar recentment, li va provocar un infart, 3 vessaments cerebrals i diverses seqüeles en la seva salut com problemes greus de visió. Serà el setè disc d'estudi de la seva carrera i, com el seu títol anticipa –Ballant amb el diable. L'art de començar de zero, en català–, està inspirat pels esdeveniments que han marcat la seva vida en els últims dos anys. Lovato, nascuda a Alburquerque el 1992, va relatar el febrer passat que a causa de la sobredosi per consum de fentanil que va patir el 2018 va quedar amb diversos danys cerebrals i que "encara" brega amb alguns dels seus efectes, com problemes a la vista que durant molt de temps li van impedir llegir. Es calcula que Lovato ha venut més de dos milions de còpies dels seus sis discos publicats fins ara.

stats