Gent 05/01/2022

Elena Furiase, embarassada del seu segon fill

La neta de Lola Flores i el seu home, Gonzalo Sierra, ja tenen un fill de tres anys, anomenat Noah

2 min
Elena Furiase amb el seu nòvio, Guillermo Sierra

BarcelonaElena Furiase comença l'any amb una bona notícia. Ella i el seu marit, Gonzalo Sierra, estan esperant el seu segon fill, segons publica la revista ¡Hola! L'actriu, de 33 anys, es va casar amb ell al setembre a Vejer de la Frontera, a la província de Cadis, després d'una relació de quatre anys. Abans de casar-se ja havien tingut un fill plegats, un nen al qual van posar el nom de Noah, que actualment té tres anys. Tal com expliquen diverses fonts pròximes a la parella a la revista, la filla de Lolita i el seu marit estan molt feliços amb aquest embaràs, que de moment no havien fet públic a les xarxes, on ella és seguida per més de 500.000 persones. Segons la publicació, Furiase es troba perfectament i preveu sortir de comptes a l'estiu. En algunes ocasions, la neta gran de Lola Flores ha explicat que estaria encantada de fer més gran la seva família.

Noah, el fill d'Elena Furiase i Gonzalo Sierra

Sierra, de 29 anys, es va casar amb Furiase més tard del que havien previst arran de la pandèmia, que els va capgirar els plans. Finalment, però, el seu casament va convertir-se en una festa mediàtica amb 200 convidats i l'assistència de tot el clan Flores, tots dedicats a la interpretació musical o actoral. Per a l'ocasió, Furiase va lluir un disseny del creador gallec Roberto Diz. Furiase va conèixer l'èxit professional de molt jove, quan va ser membre del repartiment de la sèrie El internado. Des de llavors, ha aparegut en altres sèries com Gym Tony o Amar es para siempre. També en algunes pel·lícules.

Furiase el dia del seu casament

Furiase va conèixer el seu marit a través del seu germà, Guillermo Furiase, ja que són amics i companys a la banda musical Albha, un grup de rock en què Guillermo canta i Gonzalo toca el baix. Un any després de començar la seva relació, Furiase i Sierra es van convertir en pares del Noah l'octubre del 2018. Sis mesos després del naixement, els pares van decidir batejar-lo a l'església de la Moraleja, a Madrid, on viu Lolita, la mare d'ella. Alba Flores, cosina d'ella –filla del difunt Antonio Flores–, i Miguel, germà del pare de la criatura, van fer de padrins en la cerimònia. Gonzalo Sierra és propietari del seu propi negoci, una botiga en què ven articles relacionats amb el món del motociclisme i que està ubicada a Alcobendas.

stats