Gent 20/08/2019

Elton John surt en defensa dels ducs de Sussex

El cantant ha explicat que els va prestar el jet privat amb el qual van viatjar a Niça

Ara
1 min
Una habitació per a les ulleres d'Elton John

BarcelonaElton John ha explotat pel tractament que la premsa dona a Meghan Markle i el príncep Enric d'Anglaterra i ha fet una defensa aferrissada de la parella a les seves xarxes socials. Aquest estiu, els ducs de Sussex s'han convertit en blanc de les crítiques per haver viatjat a Eivissa i Niça amb jet privat. Ara, el cantant britànic, amic íntim de Lady Di, ha explicat que va ser ell qui va prestar a la parella l'avió privat amb què van volar fins a la ciutat francesa.

"La mare del príncep Enric, la princesa Diana, va ser una de les meves amigues més estimades. Sento una profunda obligació de protegir Enric i la seva família de les intrusions innecessàries de la premsa que van contribuir a la mort prematura de Diana", assegura Elton John al seu Instagram, on afegeix que està "molt angoixat" pel relat "distorsionat i maliciós" que la premsa ha fet de l'estada de la parella a la seva residència de Niça.

"El David [Furnish, marit del cantant] i jo volíem que la jove família tingués unes vacances privades dins la seguretat i tranquil·litat de la nostra casa. Per mantenir la molt necessària protecció d'alt nivell, els vam proporcionar un vol amb un jet privat", confessa Elton John. El cantant assegura que per tal de donar suport al compromís que el príncep Enric té amb el medi ambient es van assegurar que el vol fos "neutral en carboni fent una contribució adequada a Carbon Footprint".

stats