Madrid

Espinosa de los Monteros i Íñigo Onieva inauguren nou restaurant amb Albert Rivera entre els convidats

Casa Salesas és el nou restaurant de Madrid propietat del marit de Tamara Falcó

2 min
Onieva trenca el silenci respecte a la seva ruptura

BarcelonaHan passat deu mesos des que Íñigo Onieva va perdre la feina de relacions públiques de dos locals de Madrid, tot just pocs dies abans de casar-se amb Tamara Falcó, marquesa de Griñón. Després del festí del casament, el viatge de noces d'un mes a Sud-àfrica i les vacances posteriors per descansar del viatge, Onieva finalment s'ha decidit a reprendre el món laboral. Ho ha fet recuperant les nocions de la seva antiga feina, amb l'obertura del restaurant Casa Salesas al barri de la Justicia. Per celebrar el nou projecte empresarial, Íñigo va fer una festa d'estrena del local rodejat dels seus amics il·lustres i també amb la seva dona, Tamara Falcó, una escena que retrata un sector madrileny avesat a unir la política, el món empresarial i l'aristocràcia.

Però per aconseguir la fita empresarial, Onieva no ha estat sol. El marit de la marquesa ha comptat amb la col·laboració de l'exportaveu de Vox al Congrés, Iván Espinosa de los Monteros. Tots dos comparteixen la passió per la cuina mediterrània, la cocteleria i l'ambient selecte, els pilars que defineixen el nou bistrot madrileny. El restaurant Casa Salesas és el primer projecte de l'empresa Casa Blanca Hospitality, una entitat fundada pel mateix Onieva juntament amb el soci de Rafa Nadal, Manuel Campos Guallar; el conegut com El Turronero i enriquit pel negoci immobiliari, José Luis López, i l'exportaveu de Vox, Espinosa de los Monteros.

Casa Salesas compta amb tres nivells al carrer Fernando VI, que han estat decorats per l'interiorista Lázaro Rosa-Violán, dissenyador del restaurant de tres estrelles Diverxo, del xef Dabiz Muñoz i parella de Cristina Pedroche. De fet, el dissenyador ha estat una de les persones a les quals Onieva ha dedicat un agraïment més gran, tal com ha demostrat des del seu perfil d'Instagram. També des d'Instagram s'ha fet una gran publicitat del restaurant amb l'eslògan Born&RaisedInTheBarrio.

De polítics i empresaris a aristòcrates, els convidats de l'obertura

Com a mínim aquesta segona proposta ha quedat demostrada que la compleix. Després de la llarga llista de col·laboradors i implicats en el negoci, els convidats no es van quedar curts. Que el segon promotor de Casa Salesas fos l'exportaveu del partit d'extrema dreta, Iván Espinosa de los Monteros, no va ser un problema per a Albert Rivera, que va assistir a la inauguració. També hi va assistir el príncep d'Alemanya en pretensió, Christian de Hannover, i la dona del cap executiu de Naturgy, Cristina Vals Taberner. Evidentment, tampoc hi va faltar la seva inseparable muller, Tamara Falcó.

L'eufòria i el suport dels amics d'Onieva van traspassar la realitat per materialitzar-se a la xarxa. A les valoracions de Google del restaurant Casa Salesas es poden llegir missatges de les seves persones estimades, com la seva mare, Carolina Molas, que diu: "És un lloc molt acollidor, amb un menjar boníssim i un servei molt atent. A més, tot a molt bé preu. M'encanta que s'hi pugui anar tant a esmorzar com a prendre un cafè, tant a fer un dinar de feina o de diversió com un sopar amb música". També l'amic d'Onieva Enrique Eguiraun el puntua amb cinc estrelles. Per si hi havia algun dubte de com està de satisfet amb la seva feina, el mateix Íñigo es va posar cinc estrelles al seu propi restaurant.

stats