Gent 20/07/2021

Un exguardaespatlles de Britney Spears explica les estrictes mesures de control que se li aplicaven

Fernando Flores ha dit a 'The Sun' que se li administraven anticonceptius

2 min
Allibereu Britney Spears Cabaret pop

BarcelonaAquestes últimes setmanes, els mitjans no han parat de preguntar a tot l'entorn de Britney Spears què hi ha de veritat rere la tutela judicial que el seu pare exerceix sobre ella des de fa tretze anys, per intentar esbrinar així si és necessària o excessiva, al marge de la causa judicial oberta. És per això que molts integrants d'aquest cercle s'han ofert a donar la seva opinió sobre la situació que viu l'anomenada princesa del pop. Un dels últims que ha parlat ha sigut Fernando Flores, que va ser contractat per formar part del dispositiu de seguretat de la intèrpret fa onze anys.

El guardaespatlles ha explicat a The Sun que Britney, de 39 anys, era vigilada les 24 hores del dia durant el temps que va treballar amb ella i que una de les seves funcions era impedir-li sortir sola de casa. Segons Flores, el control a què la sotmetien també passava per escorcollar totes les persones que la visitaven, així com revisar-li el telèfon per analitzar-ne el registre de trucades i missatges.

El guardaespatlles, que va acabar renunciant a la feina vuit mesos després d'haver estat contractat, ha explicat també que una dona –de la qual no dona la identitat– portava setmanalment medicaments a l'artista: hi havia antipsicòtics i anticonceptius, assegura Flores, que diu que Spears era coneixedora del que era cada medicament. Segons aquest agent de seguretat, en aquells vuit mesos l'artista passava de tenir "una actitud assenyada a parlar d'universos paral·lels". Flores també explica que el pare de l'artista, Jamie Spears, trucava "tres o quatre cops al dia" per "comprovar què passava". "Si la Britney volia alguna cosa, havia de demanar-li permís. Ella es passava els dies veient la televisió o fent exercici. Quan estava deprimida, plorava escoltant It's a man's world, de James Brown", afegeix el guardaespatlles.

stats