Gent 19/07/2021

Britney Spears diu que no tornarà a actuar mentre el seu pare no abandoni la seva tutela

L'artista també ha criticat que la seva germana interpretés un 'remix' de les seves cançons i recollís premis en nom seu

3 min
Spears: “Denuncio el meu pare per abús”

BarcelonaLa cantant Britney Spears ha anunciat que no pujarà als escenaris mentre el seu pare segueixi controlant tots els aspectes de la seva vida, com ha fet durant els últims 13 anys. La que va ser coneguda com la Princesa del Pop ha penjat una fotografia a Instagram acompanyada d'un text agressiu que diu: "Accepta'm com soc o fes-me un petó al cul, menja merda i trepitja legos [en referència a les peces de construcció de la marca Lego]". A més d'això, l'artista també fa un llarg al·legat que tot apunta que respon a les crítiques que havien rebut alguns vídeos en què apareixia ballant coreografies que ella mateixa inventa. "A aquells que critiquen els vídeos en els quals surto ballant... ¡Mireu, no actuaré en cap escenari en un futur proper mentre el meu pare segueixi decidint el que em poso, dic, faig o penso! Ja ho he fet durant els últims 13 anys", expressa l'artista, de 39 anys. A més, afirma que prefereix ballar a la sala de casa seva abans que pujar a un escenari de Las Vegas, on la gent està tan fora de si que no pot ni donar-li la mà.

"No em posaré un munt de maquillatge i assajaré, assajaré i assajaré altra vegada per no poder fer alguna cosa real, amb barreges antigues de les meves cançons, mentre estic pregant que posin la meva nova música en un espectacle per als meus seguidors... ¡¡¡¡Així que ho deixo!!!!", ha anunciat Spears amb molts signes d'exclamació. La cantant també carrega contra el seu pare, James Spears, i la seva germana, Jamie Lynn Spears. "¡¡¡¡¡No em va agradar que la meva germana aparegués en lliuraments de premis i cantés les meves cançons remesclades!!!!!", afegeix. El 2017 Jamie Lynn va fer una aparició sorpresa als Radio Disney Music Awards i va cantar Till the world ends per recordar Britney Spears, que rebia el premi Icon. "¡¡¡¡La meva suposada xarxa de suport em va fer un mal profund!!!! Aquesta tutela legal mata els meus somnis... Així que tot el que tinc és esperança i l'esperança és just el que és més difícil de matar per aquest món... ¡¡¡¡I tot i així la gent ho intenta!!!", lamenta la cantant.

L'artista, que té més de 31 milions de seguidors a Instagram, ha fet servir aquesta xarxa social les últimes setmanes per trencar el silenci que havia dominat la seva vida durant els últims anys i compartir alguns dels seus sentiments. Spears ha acudit a la justícia per acabar amb la tutela legal que limita la seva vida i que és un mecanisme reservat per a persones greument incapacitades i que se suposa que no poden fer-se càrrec d'elles mateixes. El pare de Britney Spears es va fer càrrec de la seva vida personal i de les seves finances després d'una etapa de comportament erràtic que va ocupar titulars el 2008. Tot i que la mesura va ser de caràcter temporal en el seu inici, s'ha mantingut al llarg de 13 anys, en què l'artista ha actuat, publicat discos i protagonitzat un espectacle milionari a Las Vegas entre el 2013 i el 2017, de vegades en contra de la seva voluntat.

El conflicte obert entre la cantant i el seu pare ha generat un moviment a les xarxes socials de suport a la que va ser una de les artistes nord-americanes més populars de finals del segle passat. El lema #FreeBritney [Llibertat per Britney] ha agafat impuls aquest any després de l'estrena del documental Framing Britney, una cinta elaborada per The New York Times que repassa els aspectes més controvertits i aspres de la carrera de l'artista.

stats