Casament
Gent Famosos 04/07/2023

Així ha sigut el casament a Menorca d'Edurne i David de Gea

L'empresa catalana La Puta Suegra ha estat l'encarregada d'organitzar el casament de la cantant i el futbolista a l'illa balear

2 min
Edurne Garcia i David de Gea donant-se el "sí, vull"

BarcelonaLa cantant Edurne i el futbolista David de Gea, porter del Manchester United, han escollit Menorca per al seu casament, que ha durat més de tres dies –des del divendres 30 de juny fins al diumenge 2 de juliol–. Tot i que cap dels dos va voler fer pública la boda, íntima, de tan sols 80 convidats, aquesta setmana han arribat als mitjans tots els detalls del cap de setmana. La parella ha confessat que volien casar-se a l'illa no només perquè els agrada molt sinó perquè creuen que "té un encant especial", com demostren les localitzacions escollides per a la celebració.

Tal com ha avançat el diari menorquí Es Diari, entre els assistents que es van deixar veure al casament hi havia part de l'equip de Got Talent, com els presentadors Santi Millán i Risto Mejide –acompanyat de la seva parella, Natalia Almarcha– i els cantants Dani Martín, Blas Cantó i Carlos Marco. Entre els convidats per part del nuvi hi havia bona part de la plantilla del Manchester United.

Edurne, que es va fer coneguda arran del seu pas per Operación Triunfo, va triar un disseny de la firma Elie Saab d'estil romàntic, mentre que De Gea va triar un vestit jaqueta de lli de color verd del sastre i dissenyador Félix Ramiro.

1.
Isabella Beach Club

Les parets blanques i la decoració del local remeten a un escenari de somni amb vistes a la platja de Fornells, a la costa nord.

Vistes des del restaurant Isabella Beach Club

Abans de l'esperat "Sí, vull", els nuvis van rebre els convidats en una festa de preboda d'estil eivissenc –camises vaporoses de color blanc i teles naturals – al restaurant Isabella Beach Club durant la posta de sol.

2.
Laberint Líthica

Va ser una pedrera de marès fins al 1996, quan la Societat Cultural Líthica va aturar l'extracció d'aquest material finit.

Laberint de Menorca

Després de la formalització de l'enllaç, l'escenari escollit per continuar la celebració va ser les Pedreres de s'Hostal, conegut popularment com a Líthica. Fins al 1996 el laberint esculpit a la roca havia estat una de les pedreres d'on s'extreia la roca calcària amb la qual s'han construït moltes de les cases emblanquinades de l'illa. Gràcies a l'arquitecta i escultora Laetitia Sauleau, es va dur a terme la rehabilitació de la pedrera, que el 2017 va ser declarada Bé d'Interès Etnològic pel Consell Insular de Menorca i va passar a formar part del catàleg del Patrimoni Històric de l'illa. Actualment és un centre cultural de referència i escenari d'un gran nombre d'anuncis i pel·lícules.

Tot i la màgia que desprèn el lloc, en moltes de les fotografies que es va fer la parella es veu de fons una grua que feia obres a la pedrera, una anècdota que s'ha viralitzat a les xarxes. Aquest fet no ha afectat el record de la parella: "Jo, que no soc d'emocionar-me, m'he emocionat bastant", ha comentat el porter.

En diferents ocasions la parella havia assegurat que no necessitaven cap casament, perquè el compromís més gran l'havien segellat amb el naixement de la seva filla, Yanay. Ara, però, semblen haver canviat d'opinió. La filla de la parella, de dos anys, va tenir un paper destacat a la celebració, ja que va ser l'encarregada de portar els anells fins a l'altar. Tota l'organització de l'esdeveniment ha anat a càrrec de La Puta Suegra, l'agència d'esdeveniments catalana que ha organitzat altres casaments mediàtics, com el de Pilar Rubio i Sergio Ramos.

stats