Música

La cantant Lily Allen: "M'estimo les meves filles, però van arruïnar la meva carrera"

L'artista britànica ha explicat que va decidir fer un pas enrere en la música per dedicar-se a la família

2 min
Lily Allen en una imatge d'arxiu

Amb cançons com Smile i Fuck you, Lily Allen es va convertir en una de les cantants pop més famoses de la primera dècada dels 2000. Però fa anys que viu retirada de la música i en una entrevista recent a la revista Radio Times n'ha volgut explicar el motiu. "Les meves filles han arruïnat la meva carrera. Me les estimo i em completen, però si parlem en termes de fama pop la van arruïnar del tot", diu riuent. "Em molesta molt quan la gent diu que ho pots tenir tot, perquè si som sincers sabem que no és veritat", afegeix.

Allen assegura que tenia motius de pes per voler dedicar-se a les filles: la seva història familiar i la seva relació amb els pares, la productora de cinema Alison Owen i l'actor Keith Allen, que els va abandonar quan la cantant i el seu germà, l'actor Alfie Allen (Joc de trons), eren petits. "Algunes persones trien la carrera per damunt dels fills i hi tenen tot el dret. Però quan era petita els meus pares van estar bastant absents i crec que això em va deixar algunes ferides lletges que no voldria que es repetissin en les meves filles. Per això vaig decidir fer un pas enrere i concentrar-m'hi", detalla. La cantant londinenca assegura que està contenta d'haver pres la decisió perquè les seves filles s'estan criant bé.

La cantant té dues filles -l'Ethel Mary, nascuda el 2011, i la Marnie Rose, del 2013- del seu matrimoni amb el constructor i decorador Sam Cooper. Allen ha estat sempre molt oberta pel que fa als seus problemes de salut mental, addiccions i inseguretats professionals. A la biografia My thoughts exactly va explicar els dos avortaments que va patir abans del naixement de les seves filles i la depressió postnatal que va experimentar després de donar a llum la Marnie Rose.

El 2018, Allen es va divorciar de Cooper, després d'admetre públicament que li havia estat infidel en diverses ocasions. Un any després va començar una relació amb l'actor David Harbour, protagonista de Stranger things, amb qui es va casar a Las Vegas el 2020.

Tot i que ha deixat la música de banda, Allen no ha abandonat del tot la vida artística. En els darrers anys ha centrat esforços en el món de l'actuació. Ha protagonitzat dues obres de teatre al West End de Londres, 2:22 A ghost story i The Pillowman, i una sèrie de televisió, Dreamland (SkyShowtime).

stats