Gent 10/09/2020

Lily Allen es casa a Las Vegas i ho celebra menjant hamburgueses

La cantant i l'actor David Harbour van celebrar un divertit casament oficiat per un imitador d'Elvis Presley

Ara
1 min
La parella durant el casament

BarcelonaLa cantant britànica Lily Allen i l'actor nord-americà David Harbour, conegut per ser el xèrif Hopper d'Stranger Things, s'han casat en una cerimònia celebrada a Las Vegas que va comptar amb la presència de les filles de l'autora de Fuck you. La parella ha compartit a Instagram diverses fotos que deixen constància de la divertida celebració: els va casar un imitador d'Elvis Presley i el banquet va tenir lloc en un establiment d'una popular cadena d'hamburgueseries dels Estats Units.

Malgrat que podria semblar que es tracta d'una decisió improvisada, l'estilisme de la parella fa pensar que no és així. Allen va triar un vestit curt d'inspiració sexties i un petit ram de roses, mentre que Harbour portava vestit i corbata.

Aquest estiu, abans de casar-se, la parella i les filles que Allen va tenir amb el seu primer marit, Sam Cooper, han passat uns dies de vacances a Croàcia, on han aprofitat per navegar.

Allen i Harbour van començar a sortir fa un any i van confirmar la seva relació el gener passat, quan van aparèixer junts a la gala dels premis Screen Actors Guild Awards.

stats