Ruptura

Chenoa de nou amb xandall gris: la mallorquina se separa de Miguel Sánchez

La cantant i el metge es van casar fa un any i mig

2 min
Chenoa el 2023

Barcelona"Una Laura Escanes amb una Laura... les dues Laures fent xandalls grisos, això és una meravella", és el que va dir Chenoa al photocall de la gala dels Los 40 Music Awards, celebrada fa dues setmanes. La frase de la cantant feia referència a l'outfit que havia triat la influencer Laura Escanes per celebrar Halloween, el mateix que portava Chenoa el dia que es va fer pública la seva ruptura amb David Bisbal el 2005. Ara, 18 anys després d'aquell icònic moment de la cultura popular, sembla que la cantant estaria tornant a agafar mides d'un nou xandall gris: segons Telecinco, l'extriunfita s'hauria separat del doctor Miguel Sánchez.

Per bé que les declaracions de la cantant als premis de Los 40 no van aixecar sospites sobre una possible ruptura amb el seu marit, el programa Fiesta de Telecinco va desvelar aquest dissabte que fa temps que el matrimoni s'ha distanciat. La periodista Emma García va confirmar que la cantant i el metge fa mesos que no viuen junts, una informació que ha generat un gran rebombori mediàtic després de les recents aparicions de la parella, a més de l'afectuosa felicitació que va rebre la mallorquina en fer-se públic que seria la nova presentadora d'Operación Triunfo. Per a qui la ruptura no ha estat cap sorpresa són les agències de notícies del cor, que feia mesos que anaven darrere d'alguna imatge o informació que verifiqués la notícia.

Chenoa a l'assabentar-se que David Bisbal l'havia deixat, en una roda de premsa el 2005.
Laura Escanes vestida amb xandall gris aquest 2023. El moment recorda l'escena de Chenoa després de la ruptura amb David Bisbal el 2005.

Des del plató de Telecinco es van apuntar dos possibles motius que podrien explicar la separació: problemes de convivència i la possibilitat que existeixin terceres persones. Aquesta segona opció és la que s'ha difós des de fonts properes al metge. Un amic del metge també va recalcar que l'encara marit de Chenoa estaria fent el possible "per recuperar-la i reconduir la relació". Paral·lelament, Omar Suárez, periodista de Fiesta, també va afegir que no descarta que la parella es pugui reconciliar.

Segons Suárez, Chenoa era conscient que "això podia fer-se públic en qualsevol moment" i, vist en perspectiva, l'artista ja havia donat diferents pistes que donaven peu a pensar en un canvi de rumb en la seva relació sentimental. "Se li ha de posar ganes i humor sempre", va sentenciar la cantant, de 48 anys, quan li van preguntar sobre la ruptura entre Laura Escanes i Álvaro de Luna, una filosofia que probablement era la mateixa que ja estava aplicant la cantant d'OT en el moment de l'entrevista. Tot seguit, va declarar que la mallorquina "estava guapa, sempre està guapa, és guapa", tot i portar el xandall gris, símbol de ruptura sentimental.

stats