Nova relació
Gent Famosos 24/08/2023

Eros Ramazzotti presenta la seva nòvia, 25 anys més jove: "L'amor no té edat"

L'anterior dona del cantant també tenia 25 anys menys que ell

2 min
Eros Ramazzotti serà avi als 59 anys

BarcelonaL'estiu és una època propícia per enamorar-se i això és el que li ha passat a Eros Ramazzotti. El cantant italià ha proclamat l'amor que sent per la model Dalila Gelsomino a través d'Instagram, on ha publicat una foto de tots dos. Ramazzotti és 25 anys més gran que la seva nova nòvia –ell en té 59 i ella 34–, però el baladista ha volgut deixar clar que això no és un problema.

En el text que acompanya la fotografia, Ramazzotti parla dels seus sentiments cap a Gelsomino i diu que l'amor "no escolta les paraules de la gent, és sord, molt tossut, no té edat i fa bé. No s'amaga, ensenya, creix, a vegades traspassa límits. El costat fosc és la seva irracionalitat, és bonic però també desconegut, visquem aquest amor al màxim, sense por. T'estimo". De tot el text, l'italià remarca la paraula "edat", que escriu en majúscules.

Tot i que va néixer a Milà, Gelsomino viu des del 2016 a Mèxic, país on va conèixer Ramazzotti. A més de ser model, treballa com a organitzadora d'esdeveniments. El cantant no és l'únic que ha volgut presumir de la intensitat de la nova relació. La model ha compartit a Instagram fotos i vídeos de la gira de Ramazzotti. "Amable, boig, divertit i amb una noblesa d'esperit que desarma. Tocant de peus a terra tot i que podria volar d'un planeta a un altre si volgués. Un regal haver tingut la sort de presenciar tant art i una gira històrica. Ets un gran, amor meu", diu Gelsomino.

Eros Ramazzotti estava solter d'ençà que el 2019 va anunciar el seu divorci de Marica Pellegrinelli, amb qui va mantenir una relació de 10 anys. Pellegrinelli i Ramazzotti també es portaven 25 anys i quan van començar a sortir ella en tenia 18. Abans el cantant italià va estar casat amb la suïssa Michelle Hunziker. Casualment, tant la seva parella actual com les anteriors eren models de professió.

stats