Mèdia 29/05/2014

Eros Ramazzotti es torna a casar amb una model

J.c.
1 min

BarcelonaEl cantant italià Eros Ramazzotti, com si es tractés d’un futbolista, sempre s’enamora de models. Un fet que queda claríssim atenent el seu currículum amorós i que arribarà fins a les últimes conseqüències en el cas de la seva última relació, amb la model Marica Pellegrinelli, a la qual ja ha demanat matrimoni, cosa que ha explicat a tothom ell mateix a través de les xarxes.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El baladista, un dels més romàntics dels anys noranta, sembla que no ha perdut l’atractiu entre el jovent. Pellegrinelli té 24 anys menys que ell, que ja en té 50, i ja li ha donat la seva segona filla. Dos anys després de ser pares plegats, ella té un físic espectacular que li ha permès treballar molt i formar part de diversos catàlegs de moda, entre els quals n’hi ha de llenceria. El cantant i la model es casaran en un lloc i en un moment que ja ha advertit que no farà públics perquè vol discreció màxima. El casament comptarà només amb la presència dels “amics i éssers més estimats”, diu.

Ramazzotti ja tenia una filla i també havia estat casat. La seva primogènita, Aurora Sophie, va néixer el 1996 del seu matrimoni amb la model suïssa Michelle Hunziker. Catroze anys després va tenir la Raffaella amb Pellegrinelli, la dona “dolça, simpàtica i intel·ligent” a qui ara vol fer la seva esposa. També va ser nòvio de la model Claudia Galanti.

stats